Έχεις πακέτο… ομορφιάς από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

To Celebrity box, είναι το νέο κουτί ομορφιάς, που τρυπώνει στα boudoir των celebrities & μας αποκαλύπτει τα μικρά μυστικα ομορφιάς τους!

Όταν λοιπόν ζητήθηκε από τη δική μας Βίκυ Χατζηβασιλείου να αποκαλύψει σε όλες εμάς τα αγαπημένα της καλλυντικά, δέχτηκε με μεγάλη χαρά να δημιουργήσει σε συνεργασία με το Mybeautybox.gr το #1 Celebrity box by Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου

επιλέγει μόνο τα καλύτερα βιολογικά & ολιστικά προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος, σε ανοιξιάτικες μυρωδιές!

Όταν μάλιστα τα προϊόντα αυτά είναι ελληνικά και ποιοτικά, αξίζει να τα αποκτήσετε και εσείς! Γνωρίστε τα καλλυντικά που έχουν κατακτήσει μία θέση στα αγαπημένα της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να παραγγείλετε σήμερα το Celebrity box by Βίκυ Χατζηβασιλείου και να παραλάβετε σε μία πολυτελή συσκευασία τα 6 must have της σεζόν σε κανονικό (full size) μέγεθος. Επωφεληθείτε σήμερα και αποκτήστε τα μόνο με 25€, όταν το τελικό κόστος αυτών είναι στα 42€.

Για μία πιο ολοκληρωμένη περιποίηση, σας προτείνουμε το Celebrity MEGA Box by Βίκυ Χατζηβασιλείου. Με 3 επιπλέον προϊόντα (9 συνολικά), η περιποίηση προσώπου και σώματος θα γίνει απόλαυση! Με το MEGA Box κερδίζετε περισσότερο, γιατί με 43€, αποκτάτε προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 80€ και επιπλέον δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής!

Όσο για το περιεχόμενο… Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα μας αποκαλύπτει σιγά σιγά τις επιλογές της, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Μην ξεχνάτε, οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 15 Απριλίου, όπου και θα αποκαλυφθεί το περιεχόμενο των δυο κουτιών!

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε κι εσείς να παραγγείλετε το δικό σας Celebrity box ή Celebrity MEGA box by Βικυ Χατζηβασιλείου στην #1 & limited edition!

The post Έχεις πακέτο… ομορφιάς από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα