Μυστικά για τα μάτια σας μόνο!

Σας μιλήσαμε πρόσφατα για τη νέα ανακάλυψη μας, τη Γαλλική εταιρεία καλλυντικών LANGÉ Paris, η οποία έχει διεισδύσει σε επιλεγμένα φαρμακεία της Αττικής καθώς και σε ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Μαζί τους κι εμείς, εξερευνητές του θαυμάσιου

κόσμου της ομορφιάς, δοκιμάζουμε τα προϊόντα αυτής της πολυτελούς μάρκας, η οποία συνδυάζει τις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας με τον πλούτο των ευεργετικών συστατικών της φύσης, και ξεχωρίζουμε κάποιες πολύ ιδιαίτερες φόρμουλες, τις οποίες και παρουσιάζουμε… για τα μάτια σας μόνο!!!

Το Lifting Eye Contour Gel της LANGÉ Paris αποτελεί ένα λεπτόρρευστο και άμεσα απορροφήσιμο τζελ ματιών το οποίο όχι μόνο έχει αντιρρυτιδική και συσφικτική δράση χάρη στα ενεργά δραστικά συστατικά του αλλά λειτουργεί και ως θεραπεία κατά των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων.

Περιέχει μεταξύ άλλων παράγωγο πυριτίου το οποίο μειώνει το βάθος των ρυτίδων, εκχύλισμα αγριοκαστανιάς το οποίο μειώνει το πρήξιμο και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του δέρματος, καθώς και εκχύλισμα κόκκινου κρασιού το οποίο δρα αντισηπτικά και καταπραϋντικά.

Με την εφαρμογή του, το τζελ αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και είναι ιδανικό για όσες υποφέρουν από το ‘βάρος’ που καμιά φορά αφήνουν οι κοινές κρέμες ματιών.

Ακόμα πιο ξεχωριστό προϊόν, είναι τα επιθέματα Collagen Anti-Fatigue Eye Patch της LANGÉ Paris, με κολλαγόνο (κυτταρική αναγέννηση), αλλαντοϊνη (απαλύνει, καταπραϋνει), έλαιο καμέλιας (αναδόμηση, σύσφιξη) και Βιτ. Ε (αντιγήρανση). Τα επιθέματα αυτά χρησιμοποιούνται ως 20-λεπτη μάσκα τόνωσης της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, ενώ με το πέρας της το βλέμμα είναι άμεσα πιο λαμπερό και ανασηκωμένο!

Τα επιθέματα σε συνδυασμό με το Lifting Eye Contour Gel μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αγωγή ηια τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα (‘σακούλες’).

Είμαστε σίγουροι και για τα δυο προϊόντα πως αν τα δοκιμάσετε θα τα απολαύσετε!!!

Μάθετε περισσότερα με ένα κλικ στο
www.langegreece.com

The post Μυστικά για τα μάτια σας μόνο! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα