Γιατί το ψυγείο των Obama είναι γεμάτο ελληνικά γιαούρτια;

19:07 5/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Στην καθιερωμένη εκδήλωση του Λευκού Οίκου για την Ελληνική Ανεξαρτησία, ο Barack Obama διατέλεσε την τελευταία του δεξίωση, λίγο πριν τη λήξη της θητείας του. Πολλοί ομογενείς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ και προσήλθαν στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Αφού καλωσόρισε τους ομογενείς στο Λευκό Οίκο σε σχεδόν άπταιστα ελληνικά, ο κ. Ομπάμα μίλησε για τους στενούς δεσμούς των δύο χωρών, αναφέρθηκε στην βαθιά φιλιά που ενώνει

την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τόνισε την συνεισφορά της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας για τη διατήρηση και την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Με θερμά λόγια μίλησε για την Ελλάδα και την Ελληνοαμερικανική κοινότητα καθώς δεν περέλειψε να επαινέσει του Έλληνες για τις αντοχές τους για την περίοδο δυσκολιών που περνάνε τόσο σε επίπεδο οικονομικής κρίσης, όσο και σε ότι αφορά στο κύμα της προσφυγικής κρίσης και στην αξιέπαινη αντιμετώπισή τους. Συνέχισε μάλιστα βεβαιώνοντας πως εργάζεται για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών και δήλωσε πως πιστεύει πως η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας και αγαστής φιλιάς, δεν μπορούσε να μην κανεί ιδιαίτερη αναφορά στην αδυναμία της οικογένειας στο… Greek Yogurt, λέγοντας μάλιστα πως η Michelle γεμίζει το ψυγείο τους με άφθονα κεσεδάκια!

Let s Live Our American Dream…

Keywords
Τυχαία Θέματα