Δείξτε 10 χρόνια νεότερες με τη μέθοδο Βιοερεθισμού & Βιοαναγέννησης

Μετά την ηλικία των 25 και κάθε χρόνο, το κολλαγόνο χάνεται σταδιακά από το δέρμα μας. Εξ’ ου και η εμφάνιση των ρυτίδων, λόγω της απώλειας του φυσικού κολλαγόνου (χρονογήρανση) από την επιδερμίδα. Τώρα μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας με την αναπλήρωση ενέσιμου κολλαγόνου (LINERASE) τύπου Ι , ένα προϊόν που βοηθά στην αναγέννηση, τον πολλαπλασιασμό και την ανασυγκρότηση των ιστών.

Ο dr. Τσιούμας Γ. Σωτήρης MD, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Ms Αισθητικής Ιατρικής, Λέκτορας του Πανεπιστημίου του Camerino of Aesthetic

Medicine Πρόεδρος S.A.M.N.A.S (society aesthetic medicine non ablative surgery) μας εξηγεί.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο εξειδικευμένος γιατρός πάνω στην αισθητική ιατρική, αφού διαλύσει τη σκόνη του ετερόλογου κολλαγόνου τύπου Ι στο φιαλίδιο με φυσιολογικό ορό, προχωρά στη έγχυση του προϊόντος με μικροενέσεις στο δέρμα του ασθενή δημιουργώντας 2 φαινόμενα. Το ένα είναι ο βιοερεθισμός, δηλαδή ερεθίζουμε τους ινοβλάστες του δέρματος να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη και το δεύτερο, η βιοαναγέννηση των ιστών λόγω του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών. Όλη αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή του κολλαγόνου τύπου ΙΙΙ, δηλαδή το baby κολλαγόνο. Το συγκεκριμένο ετερόλογο κολλαγόνο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες, δεν χρειάζονται αλλεργικά τεστ όπως σε παλαιότερες θεραπείες κολλαγόνου, και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ποιότητα του δέρματος. Η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη για τον ασθενή και είναι το μοναδικό πατενταρισμένο κολλαγόνο τύπου Ι που προορίζεται για την αισθητική ιατρική.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας θεραπεία, με το δέρμα να εμφανίζεται πιο λαμπερό, πιο φωτεινό, τονισμένο και υγιές. Το συγκεκριμένο κολλαγόνο παράγει τις βέλτιστες συνθήκες για την αποκατάσταση του ιστού μετά από μετατραυματικές βλάβες. Το κολλαγόνο επίσης ενδείκνυται για τις ατέλειες του προσώπου και του σώματος οι οποίες συνδέονται με την χρονογήρανση και τη φωτογήρανση, βοηθώντας έτσι στην εξομάλυνση γενετικών ανωμαλιών, όπως, υπερτροφία και υποτονία δέρματος καθώς και τη μειωμένη ελαστικότητα δέρματος.

Το μυστικό

Περισσότερες πληροφορίες στο ofthalmoplastiki.gr, Πλατεία Κυψέλης 15, τηλέφωνο για ραντεβού: 210 8237236.

The post Δείξτε 10 χρόνια νεότερες με τη μέθοδο Βιοερεθισμού & Βιοαναγέννησης appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα