Green Peel: Δοκιμάσαμε τη φυτική πολυθεραπεία που αναγεννά την επιδερμίδα σε 5 ημέρες!

Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα, το Green Peel αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος και χαρίζει ένα λαμπερό, υγιές και φωτεινό πρόσωπο. Τη δοκιμάσαμε στον υπέροχο χώρο Femme de la Beaute και το αποτέλεσμα ήταν άψογο!

H επαγγελματίας αισθητικός Νίκη Δρόσου.

Την πρώτη φορά που κάνεις μια θεραπεία, πόσο

μάλλον μια θεραπεία προσώπου, έχεις δεκάδες απορίες αν για παράδειγμα είναι η σωστή θεραπεία για το δέρμα σου, αν θα πονέσεις, τι θα πρέπει να προσέξεις, πότε θα δεις αποτέλεσμα και πόσο θα διαρκέσει. Όλες μας τις απορίες μας τις έλυσε αμέσως η επαγγελματίας αισθητικός Νίκη Δρόσου, (πτυχ. ΤΕΙ Αισθητικής, BT HND Αγγλίας) στον χώρο της Femme de la Beaute με σαφήνεια και ηρεμία.

Τι είναι το Green peel
Το Green peel είναι μία βραβευμένη, ιατρικά ανεπτυγμένη, απόλυτα φυσική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως. Αποτελείται από ένα μείγμα 11 βοτάνων, φυκιών, ενζύμων, ορυκτών και βιταμινών, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσμαστικά πανάδες, δυσχρωμίες, ακμή, ουλές, διεσταλμένους πόρους, έντονη λιπαρότητα, φωτογήρανση, πρόωρη γήρανση, ρυτίδες και επιδερμική χαλάρωση.

Ποια είναι τα 3 είδη Green peel
Μετά από συζήτηση με την αισθητικό και αναλυτική διάγνωση του δέρματός μας αποφασίστηκε η κατάλληλη θεραπεία, η οποία προσαρμόζεται στο ιδιαίτερο πρόβλημα του κάθε προσώπου. Το Green peel ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες και έχει τρεις θεραπευτικές μεθόδους:

1 To GREEN-PEEL Fresh Up κάνει το δέρμα να λάμπει: προσφέρει εντατική ανάπλαση του δέρματος χωρίς ξεφλούδισμα, έχει αντιγηραντική δράση και μπορεί να επαναληφθεί κάθε 7 -10 μέρες.

2 Το GREEN-PEEL energy, ενεργοποιεί το δέρμα με αγωγή μέτριας απολέπισης και προσφέρει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα ενώ εξαφανίζει τις βλάβες του δέρματος και μπορεί να επαναληφθεί κάθε 15 – 10 ημέρες.

3 Το GREEN-PEEL Classic ανανέωνει το δέρμα σε 5 ημέρες. Το δέρμα απολεπίζεται σε έντονο βαθμό, αναπλάθεται και αποτελεί την ταχύτερη θεραπεία όλων των προβλημάτων. Στη συνέχεια προτείνονται ειδικά προϊόντα για χρήση στο σπίτι.

Ο χώρος του Femme De La Beauté.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία Green peel
Η αισθητικός Νίκη Δρόσου εφάρμοσε το ειδικό μείγμα Green peel στο πρόσωπό μας με ειδική μάλαξη, χωρίς γάντια, αποδεικνύοντας έτσι την ασφάλεια του προϊόντος. Η μορφή της μάλαξης και ο χρόνος τριβής εξαρτάται πάντα από τη διάγνωση της αισθητικού σε σχέση με τον τύπο δέρματος, το πρόβλημα και την περιοχή.

Ποια ήταν η εξέλιξη του δέρματος μέρα με την ημέρα
Την πρώτη μέρα το πρόσωπο ήταν ελαφρώς κόκκινο ενώ κάθε φορά που το αγγίζαμε νιώθαμε μικρά τσιμπηματάκια από τους φυτοκρυστάλλους αλλά το δέρμα έδειχνε λαμπερό, όμορφο και σφριγηλό. Τη δεύτερη μέρα η ερυθρότητα είχε εξαφανιστεί όπως και η αίσθηση από τα τσιμπηματάκια, την τρίτη ημέρα ξεκίνησε το στάδιο της ελαφριάς απολέπισης. Η εξωτερική στιβάδα του δέρματος άρχισε να απολεπίζεται αλλά αυτό ήταν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Το δέρμα τις ημέρες αυτές είχε ανάγκη από ειδική περιποίηση και προστασία, η οποία δόθηκε από την αισθητικό. Αυτά τα προϊόντα βελτιώνουν και στηρίζουν τα αποτελέσματα της θεραπείας. Την τέταρτη ημέρα η απολεπιστική διαδικασία του δέρματος ήταν ορατή ενώ την πέμπτη ημέρα το πρόσωπο είχε απολεπιστεί ομοιόμορφα. Αυτή τη μέρα κλείσαμε ραντεβού ξανά με την αισθητικό Νίκη Δρόσου για αποθεραπεία με τα κατάλληλα αναπλαστικά θρεπτικά προϊόντα, μια φανταστική περιποίηση χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα
Σε πέντε ημέρες το πρόσωπό μας ήταν ολοκαίνουργιο, υγιές και λαμπερό. Αυτό που ευχαριστηθήκαμε περισσότερο ήταν ότι οι λεπτές γραμμές και οι μικρές ρυτίδες εξαφανίστηκαν κάτι που μας επέτρεπαν να κυκλοφορούμε και χωρίς φον ντε τεν. Το πρόσωπό μας έδειξε πιο λαμπερό και νεανικό, και σίγουρα πιο υγιές. Ναι, ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για το δέρμα μας και το κάναμε με την πολυθεραπεία GREEN-PEEL.

Το μυστικό

Κλείστε τώρα ραντεβού στο 210-6250307, Femme De La Beauté, Εθνικής Αντιστάσεως 23, Νέα Χαλκηδόνα.

Φίλια Μητρομάρα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε 10 οξυγονοθεραπείες από το Femme de la Beaute!

The post Green Peel: Δοκιμάσαμε τη φυτική πολυθεραπεία που αναγεννά την επιδερμίδα σε 5 ημέρες! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα