Αυτό είναι το πιο sexy & funky onepiece μαγιό της σεζόν

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα! Είναι το μαγιό που όποια το βλέπει το θέλει και όποια το φορά δεν το αλλάζει με τίποτα! Είναι ομολογουμένως το πιο sexy & funky onepiece μαγιό της σεζόν και έρχεται φυσικά από την αγαπημένη μας Pretty Me!

Mάλιστα, τώρα που έχουν ξεκινήσει επίσημα και οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και μπορείτε να το αποκτήσετε σε πραγματικά μοναδική τιμή, δεν έχετε κανένα λόγο για να μη το κάνετε δικό σας! Βρείτε το εδώ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ομολογουμένως καλοντυμένη και προσεκτική στις εμφανίσεις της δε θα μπορούσε να φορέσει ένα από τα trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από τους αγαπημένους μας μονόκερους (Unicorns).

Διαβάστε επίσης: Τι μαγιό φοράνε celebrities και fashion bloggers;

Το ολόσωμο ροζ μαγιό με το μονόκερο ανήκει στην exclusive συλλογή της Pretty Me με τίτλο Cosmic. Πλένεται στο χέρι.

Αναζητήστε τα μαγιό Pretty Me στα καταστήματα Hondos Center σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένες boutique σε δημοφιλείς νησιωτικές προορισμούς και εμπορικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα για τη δική σας περιοχή με ένα κλικ ΕΔΩ.

SHOP ONLINE
WWW.PRETTYMESWIMWEAR.COM

Find Petty Me on social media:
Facebook: Prettymeswimwear
Instagram: prettymeswimwear
Twitter: prettymePRgirl
Youtube: Pretty me swimwear

The post Αυτό είναι το πιο sexy & funky onepiece μαγιό της σεζόν appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika