Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9/7/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα, 9 Ιουλίου, ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου. Κλείνει ένα κύκλος επαγγελματικών υποχρεώσεων και υποθέσεων.

Οι ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικά και επαγγελματικά θα είναι λεπτές και θα πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς και να δουλέψουμε τη διπλωματία μας. Κάποια σχέδια μας προωθούνται και βρίσκουμε λύσεις ώστε να επιτευχθεί ένα όνειρο μας που έχουμε παλέψει σκληρά για αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και άτομα εξουσίας. Ίσως έρθετε σε επικοινωνία και χρειαστεί να συνεργαστείτε

άμεσα με τέτοια άτομα αυτές τις μέρες. Σίγουρα θα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Οι εξελίξεις θα είναι αρκετές αυτό το διάστημα γύρω από την Πανσέληνο και μόνο θετικές μπορούν να οριστούν. Μια ευκαιρία φαίνεται να προκύπτει που θ σας δώσει τη δυνατότητα να αναδείξετε τα χαρίσματα και ταλέντα σας και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας σωστά. Τέλος ευνοούνται οι σχέσεις με πατέρα οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9 του μήνα στρέφε το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ταξίδια την εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις. Ίσως τώρα αποφασίσετε να ολοκληρώσετε σπουδές που είχατε αφήσει στη μέση. Ακόμα μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ώστε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στη δουλειά σας. Είναι πολύ πιθανό αυτήν την περίοδο να ανοίξετε κάποιες συναλλαγές με το εξωτερικό ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Γενικά θα παρατηρήσετε και οι ίδιοι ότι τα γεγονότα θα έχουν μεταμορφωτικό χαρακτήρα για την προσωπικότητα σας αφού θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε σε γνώσεις και εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας καθώς και αυτά που μοιράζεστε με το σύντροφό σας. Ίσως τώρα ρυθμίσετε κάποιες υποχρεώσεις που σας βάραιναν μέχρι τώρα. Αν υπήρχαν χρήματα που είχατε δανείσει και αμφιβάλατε ότι θα τα πάρετε πίσω, τώρα το καταφέρνετε. Όσον αφορά τη σχέση σας μπορεί να έχετε κάποιες διενέξεις με το ταίρι σας που θα ξεκινούν από εσάς και το ψυχολογικό σας κομμάτι. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν. Δείξτε προσοχή και μη ρισκάρετε κάτι μόνιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Τώρα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον της σχέσεις σας. Μπορεί να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Είναι επίσης πολύ πιθανό να αλλάξουν κάποια πράγματα στην επαγγελματική ζωή του συντρόφου σας. Όσον αφορά τις δικές σας συνεργασίες θα υπάρχουν και εκεί αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με άτομα από το παρελθόν ή με άτομα που δεν γνωρίζετε καθόλου. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9 του μήνα φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ίσως τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικό που όμως θα σας επιβαρύνει αρχικά και θα σας γεμίσει άγχος. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ώρες ή να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα πρόγραμμα με όλες σας τις υποχρεώσεις και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας και με τη διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις εννιά του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη και την αυτοπεποίθησή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τις δυνατότητες σας και να δημιουργήσετε. Κερδίζετε το θαυμασμό των ανωτέρων σας και μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα στο επαγγελματικό σας επειδή οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο. Αλλάζετε και εσείς τις προτεραιότητες σας .Ασχολείστε με διαφορετικά πράγματα. Ένα άτομο παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό αφού σας μαγεύει και σας πολιορκεί. Νιώθετε έντονα συναισθήματα που σας επηρεάζουν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις εννιά του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση . Υπάρχουν σίγουρα εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ γονιών και συγγενών. Ίσως σας αποκαλυφθούν οικογενειακά μυστικά που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Μπορεί να αποφασίσετε και εσείς οι ίδιοι να σκαλίσετε το παρελθόν σας και να βρείτε κρυμμένα θέματα. Με κάποιο τρόπο δένεστε περισσότερο με ένα άτομο από το συγγενικό σας περιβάλλον. Ίσως χρειαστεί να μείνετε μαζί του για κάποιο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 9 του μήνα φέρνει εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και επικοινωνία. Συναντάτε άτομα που θα σας βοηθήσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Αναλαμβάνετε νέα εγχειρήματα, που σας φέρνουν πιο κοντά σε κόσμο και σε άμεση επικοινωνία. Ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και είστε ιδιαίτερα ευχάριστη παρέα για τους γύρω σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας ή να χρειαστεί να μετακινήστε περισσότερο. Τέλος ι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς βελτιώνονται. Μπορεί να χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθειά σας και τη στήριξή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 9 του μήνα φέρνει εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές ,επενδύσεις και γενικά οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να χρειαστεί να οργανώσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αφήσει καιρό τώρα. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μια σημαντική αγορά που σκέφτεστε καιρό. Ίσως νιώσετε ότι ζορίζεστε αλλά θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες στη ζωή σας. Άνθρωποι δικοί σας είναι δίπλα σας και σας δίνουν τη συμπαράστασή τους. Τώρα θα ξεδιαλύνετε και τις σχέσεις σας και θα καταλάβετε ποιος αξίζει την αγάπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις εννιά του μήνα φέρνει εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αρχικά θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά τις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να γίνει κάτι τέτοιο για να προχωρήσετε στη ζωή σας. Με τις εξελίξεις να τρέχουν θα μπορέσετε να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Θα είναι σε ορισμένες περιπτώσεις τόσο μεγάλες οι αλλαγές που δεν θα το πιστεύετε και σεις οι ίδιοι. Φυσικά όλα γίνονται για καλό και θα το διαπιστώσετε σύντομα. Δείξτε λίγη προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα γιατί μπορεί να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και να διακόψετε σχέσεις με ανθρώπους που αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος κινείται στον δωδέκατο οίκο σας με αποτέλεσμα να φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και μυστικά που είχατε καλά κρυμμένα. Δώστε προσοχή αυτό το διάστημα σε ποιον ανοίγεστε και τι λέτε και προσπαθήστε να μην γίνεστε πηγή κουτσομπολιών. Ίσως ρίξετε φως σε μια συναισθηματική υπόθεση που μέχρι τώρα αποτελούσε μυστήριο. Αυτό που κυρίως θα αντιμετωπίσετε είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Είναι ευκαιρία να γιατρέψετε κάποιες πληγές του παρελθόντος. Θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε που κάνατε λάθος και που όχι και ποια άτομα σας έκαναν κακό.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου στις εννιά του μήνα επηρεάζει τις κοινωνικές σας επαφές και τους στόχους σας. Θα έχετε εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας τώρα τα καταφέρνετε. Νέες γνωριμίες προκύπτουν που σας βοηθούν στη εξέλιξη και στην επίτευξη των στόχων σας. Επίσης είναι πολύ πιθανό να αφήσετε πίσω σας άτομα που νιώθετε ότι δεν σας προσφέρουν πλέον τίποτα ουσιαστικό. Θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται και θα νιώσετε ηθική ικανοποίηση. Είναι κατάλληλη περίοδος να ζητήσετε αύξηση ή να φέρετε εις πέρας ένα δύσκολο έργο.

Πηγή: e-zwdia.gr

The post Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9/7/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια. appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα