Τι προβλέπουν τα άστρα από 10-16.7.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει και αυτή την εβδομάδα πολύ έντονα αφού η έντασή της ήταν μεγάλη.

Τα θέματα καριέρας θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και αυτή την εβδομάδα, αφού

υπάρχει σε αυτόν τον τομέα ιδιαίτερη κινητικότητα αλλά με συγκρουσιακή διάθεση και αυτό μπορεί να σε οδηγήσεις σε ρήξεις. Παράλληλα, θα σε απασχολούν και οικογενειακά θέματα, με την ατμόσφαιρα να είναι άκρως φορτισμένη. Θα πρέπει να δοθούν λύσεις σε θέματα που μπορεί να προκύψουν αλλά ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και οι καυγάδες με το οικογενειακό περιβάλλον πολύ πιθανοί. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και τον εκνευρισμό σου γιατί οι επιπτώσεις θα είναι πολύ δυσάρεστες.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό, μία πολύ βοηθητική όψη για τα αισθηματικά σου αλλά και την διάθεσή σου. Έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να χαρείς και αυτό θέλεις να το κάνεις με το ταίρι σου. Επικοινωνείς μαζί του και φέρνεις σε ισορροπία την προσωπική σου ζωή, που απορροφά την ένταση που έχεις από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της Πανσελήνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει έντονα και αυτή την εβδομάδα σε θέματα μόρφωσης αλλά και στην επικοινωνία με τους στενούς σου ανθρώπους, φίλους και συγγενείς.

Η διάθεσή σου είναι να ασχοληθείς με την πνευματική σου ανάπτυξη, όμως αυτό είναι που σου βγάζει μεγάλες προσωπικές ανασφάλειες στο αν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Από την άλλη η επικοινωνία με τους γύρω σου στιγματίζεται από τον έντονο εκνευρισμό σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις και ρήξεις. Είναι προτιμότερο να μπεις στην διαδικασία διακοπών με το ταίρι σου και να σχεδιάσετε ένα κοντινό ή και μακρινό ταξίδι, που θα βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, θα σε φέρει κοντά με τον σύντροφό σου και θα σου δώσει νέες γνώσεις για το προορισμό που θα επιλέξεις.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό, και αυτό σε βοηθά να συζητήσεις και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου αλλά και στον εργασιακό σου χώρο σε βοηθά να επιτύχεις τα σχέδια σου. Το ταίρι σου κατανοεί ότι του εκφράζεις και είναι διατεθειμένο να σε στηρίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ ευαίσθητο για εσένα περιβάλλον και η εσωτερική ένταση αλλά και η καχυποψία βρίσκεται στα ύψη. Το αντίκτυπο είναι ιδιαίτερα έντονο στα οικονομικά σου θέματα αλλά και στα αισθηματικά σου.

Οικονομικά θέματα που προκύπτουν δικά σου ή και μέσω συνεργασιών που έχεις, σε απασχολούν έντονα αφού οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες πρέπει να βρουν λύση. Οι αντιδράσεις όμως είναι έντονες και μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις. Γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση ήρεμα και λογικά. Στα αισθηματικά σου η αυτοπεποίθησή σου κλονίζεται και βγάζεις ζήλια και καχυποψία για το ταίρι σου, που αντιδρά και έχετε έντονες αντιπαραθέσεις. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου βοηθάει βέβαια να νιώθεις πιο ερωτικός αλλά η ένταση εξακολουθεί.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό σε βοηθά πολύ να εξομαλύνεις την κατάσταση, να μπεις σε διαδικασία συζήτησης και να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Σου δίνει την διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να ισορροπήσετε μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει άμεσα και αυτή την εβδομάδα αφού τα θέματα που προκύπτουν για εσένα και τις σχέσεις σου είναι πολύ έντονα και δημιουργούν συγκρούσεις.

Θέλεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου και τους συνεργάτες σου, όμως προκύπτει μεταξύ σας καχυποψία και απομάκρυνση και αυτό σε εκνευρίζει πολύ. Αυτός ο έντονος εκνευρισμός σου μπορεί να οδηγήσεις σε συγκρούσεις που να είναι μοιραίες για την σχέση σου. Γι’ αυτό πριν δημιουργήσεις καυγάδες, είναι προτιμότερο να αφήσεις λίγο χρόνο να περάσει ώστε να ηρεμήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό σου δίνει ώθηση και ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου. Μπαίνεις σε συζήτηση με το ταίρι σου αλλά και με τα οικεία σου άτομα και έχεις τα επιχειρήματα να τους πείσεις. Με το ταίρι σου κλείνεσαι στο σπίτι και μπορείς να φέρεις σε ισορροπία την σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, γίνεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα.

Μνήμες του παρελθόντος εμφανίζονται και σε ταλανίζουν, φόβοι και ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο όλα αυτά να τα διαχειριστείς. Η ένταση που έχεις βγαίνει στον εργασιακό σου χώρο και οι συγκρούσεις με συναδέλφους είναι πολύ πιθανές αφού είσαι βέβαιος για το συνεχές παρασκήνιο που υπάρχει αυτή την εποχή εις βάρος σου. Καλό είναι ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, έτσι ώστε να εκτονώσεις της ένταση χωρίς να έρθεις σε ρήξεις.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό σου δίνει την ικανότητα να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να πείσεις τους γύρω σου γι’ αυτό που είσαι, να συναναστραφείς κοντινούς σου ανθρώπους και να περάσεις καλά. Μιλάς με το ταίρι σου, το οποίο σε καταλαβαίνει απόλυτα. Βόλτες και κοντινές αποδράσεις είναι ότι πρέπει για να επαναφέρεις την σχέση σου στην κανονικότητα, μιας και η ιδιόρρυθμη διάθεση του τελευταίου καιρού την έχει επηρεάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει και αυτή την εβδομάδα αφού σου έδωσε μία δημιουργική ένταση που πολλές φορές δεν μπορείς να εκτονώσεις.

Φίλοι, σύλλογοι, και στόχοι είναι σε πρώτο πλάνο με μία έντονη επιθυμία να πετύχεις ότι καλύτερο μπορείς. Αυτό όμως γίνεται με έναν πολύ δυναμικό τρόπο. Πρόσεχε γιατί σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως φαντάζεσαι ο εκνευρισμός σου μεγαλώνει με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε αυτούς που είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν. Τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν είναι σοβαρά και αυτό θα σου κοστίσει.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό σου δίνει την διαίσθηση και την ενόραση να πετύχεις πολύ ωφέλιμες για εσένα οικονομικές συμφωνίες, κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Απομονώσου με το ταίρι σου, αυτό θέλεις άλλωστε, δημιούργησε ρομαντικές στιγμές και επικοινώνησε μαζί του και αυτό θα σε στηρίξει σε ότι προσπαθείς να πετύχεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει πολύ έντονα, τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και σε οικογενειακά θέματα.

Η ένταση είναι αυξημένη, η καχυποψία και οι αμφιβολίες επίσης και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο που θέλεις να αναδειχθείς. Οικογενειακές υποχρεώσεις και προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο και ο εκνευρισμός σου είναι τέτοιος που οι συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι αναπόφευκτες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού οι συγκρούσεις μπορεί να γίνουν πολύ δυσάρεστες.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στο ζώδιό σου, σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις μία ανάσα από όλα αυτά που ζεις τον τελευταίο καιρό. Μπες στην διαδικασία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να εκφράσεις αυτά που ζητάς από αυτό και θα σε κατανοήσει απόλυτα. Είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε σε έναν κοινό στόχο, αφού αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και οι πιθανότητες να πετύχετε μαζί είναι πάρα πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει σε θέματα επικοινωνίας αφού οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και φίλοι και στενοί συγγενείς ζητούν την γνώμη σου συνέχεια.

Όλα αυτά όμως ξαφνικά τα βλέπεις με μία καχυποψία. Από την άλλη επιμορφωτικά θέματα και σεμινάρια μπαίνουν στην ζωή σου, την στιγμή που εσύ το μόνο που θέλεις είναι να πας διακοπές και να ξεφύγεις από την έντονη καθημερινότητα και αυτό σου δημιουργεί πολύ μεγάλη ένταση. Έλεγξε τον εαυτό σου και ασχολήσου με κάτι που σε ευχαριστεί και αυτή η δύσκολη φάση θα περάσει.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό σε βάζει σε συζητήσεις με οικογενειακά σου πρόσωπα που αφορούν σε καταστάσεις του παρελθόντος. Λειτουργούν ευεργετικά αφού εκφράζεις απωθημένα και παράπονα που έχεις και κλείνουν πληγές που σε ταλαιπωρούσαν. Το ταίρι σου είναι φύλακας άγγελος για εσένα, σε κατανοεί και σε στηρίζει και εσύ μπορείς να του το ανταποδώσεις με απίστευτες στιγμές πάθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει και αυτήν την εβδομάδα πολύ αφού οικονομικές εκκρεμότητες δικές σου αλλά και μέσω συνεργασιών έρχονται στην επιφάνεια και σου προκαλούν απίστευτο άγχος και εκνευρισμό.

Προσπαθώντας να διεκδικήσεις ότι καλύτερο για εσένα σε οικονομικό επίπεδο, αντιμετωπίζεις εριστικά και με καχυποψία αυτούς με τους οποίους διαπραγματεύεσαι και οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και βγάζεις έντονο θυμό. Το ταίρι σου δέχεται μία εκρηκτική συμπεριφορά από εσένα, με την ζήλια και τις ανασφάλειες να κυριαρχούν. Δείξε προσοχή στην συμπεριφορά σου γιατί η ένταση που έχεις μπορεί να φέρει οριστικές ρήξεις και δεν θα το ήθελες αυτό.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου, ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό και αυτό λειτουργεί πολύ ευνοϊκά για εσένα αφού ξαναβρίσκεις το κέφι σου, θέλεις να δραστηριοποιηθείς και να διασκεδάσεις και κατακτάς όποιον στόχο βάλεις. Το ταίρι σου νιώθει αυτά που θέλεις και περνάτε υπέροχες στιγμές που ανανεώνουν την σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σε επηρεάζει άμεσα και η ένταση που νιώθεις είναι στα ύψη. Αυτό έχει αντίκτυπο άμεσα στις σχέσεις σου με το περιβάλλον και τους συνεργάτες σου.

Θέλεις τόσο έντονα να γίνουν κατανοητά τα συναισθήματά σου και το εκφράζεις με πολύ έντονο τρόπο και θέλεις να επιβληθείς. Η ένταση και ο εκνευρισμός που σε διακατέχει δημιουργεί συγκρούσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις που θα σου κοστίσουν. Αυτό αφορά και την σχέση σου αφού και το ταίρι σου δέχεται την απίστευτη ένταση που βγάζεις και δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου γιατί θα σου κοστίσει.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου, ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό, σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου στον επαγγελματικό χώρο και να αναδειχθείς σε αυτόν. Το ταίρι σου είναι εκεί για να ακούσει και να κατανοήσει τα πιο βαθιά σου συναισθήματα και η ισορροπία στην σχέση σας επανέρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σου βγάζει συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις με πολύ μεγάλη ένταση και αυτό σου δημιουργεί προβλήματα.

Η έντονη συναισθηματικότητα, η ευαισθησία και οι φόβοι που βγαίνουν στην επιφάνεια σε κάνουν να υπερβάλλεις. Η συναισθηματική αυτή ένταση μεταφέρεται στην καθημερινότητα και στην εργασία σου. Οι πολλές υποχρεώσεις σε κάνουν να δυσανασχετείς, αφού το μόνο που θέλεις είναι να απομονωθείς, και συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν, ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο. Πρόσεχε την κυκλοθυμία και το ανεξέλεγκτο συναίσθημα που βγάζεις γιατί θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου, ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό, λειτουργεί ανακουφιστικά για εσένα αφού μπαίνει το συναίσθημα και πάλι στο προσκήνιο. Επικεντρώνεσαι στην σχέση σου, επικοινωνείς και διασκεδάζεις με το ταίρι σου και περνάς υπέροχες στιγμές μαζί του.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος που έγινε την Κυριακή 09 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, με την Σελήνη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τον Άρη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο, σου δημιουργεί ένταση και εμμονή στο να λύσεις θέματα που προκύπτουν από συλλογικούς χώρους που συμμετέχεις και οι στόχοι σου έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Η διάθεσή σου από την άλλη είναι να διασκεδάσεις, να ψυχαγωγηθείς και δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που προκύπτουν. Η ένταση που σου δημιουργείται είναι τέτοια που φίλοι και άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν δέχονται την συμπεριφορά σου και αυτό δημιουργεί πολλές συγκρούσεις. Με λίγο αυτοέλεγχο θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα και να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα που θέλεις στην ζωή σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να περάσεις καλά γιατί ο εκνευρισμός σου θα περάσει και στην σχέση και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Παρασκευή και Σάββατο 14-15 Ιουλίου, ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ζυγό, που σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις στον εργασιακό σου χώρο καλύτερες οικονομικές απολαβές και να το πετύχεις. Επικοινώνησε με το ταίρι σου, εξέφρασε τα βαθύτερα συναισθήματά σου και θα ισορροπήσει η σχέση σου, περνώντας απίστευτες στιγμές πάθους.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 10-16.7.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα