Ένα απίστευτο περιστατικό: Η Κολιδά η Σάρα και το ξύλο στη συναυλία (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών στην φιλανθρωπική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η κοσμοσυρροή ήταν μεγάλη και υπήρχε πρόβλημα με τις θέσεις, έτσι ο συγκεκριμένος απαράδεκτος τύπος τσαμπουκαλεύτηκε με τους παρευρισκομένους. Η γυναίκα του προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο όπως φαίνεται πλήρωσε την νύφη, αφού άσκησε βία επάνω της και την πλάκωσε στις σφαλιάρες. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να καλέσουν την ασφάλεια μέχρι που πιάστηκε στα χέρια με τον κόσμο και έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Είναι ντροπή. Είναι ανήθικο και κολάσιμο τόσο

ποινικά αλλά κυρίως κοινωνικά να συμβαίνει αυτό σε δημόσιο χώρο και κανείς να μην κάνει το παραμικρό. Όπως τραγικό είναι λίγα λεπτά μετά κάποιοι να λειτουργούν με τη λογική του όχλου και να σαπίζουν στο ξύλο τον ψευτονταή που ενοχλήθηκε γιατί δεν βρήκε θέσεις. Στο στάδιο βρέθηκε και η Ειρήνη Κολιδά παρέα με την Σάρα Εσκενάζυ οι οποίες παρακολούθησαν αποσβολωμένες το αποτρόπαιο περιστατικό, και όπως είναι λογικά υπήρχε μια αναστάτωση.

Δείτε εικόνες και Βίντεο από τον τσαμπουκά…

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα