PlayStation 4: Πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Ρεκόρ για την Sony στο "άνοιγμα" της νέας κονσόλας στην Βόρεια Αμερική.

Πάνω από ένα εκατομμύριο PlayStation 4 έχουν πουληθεί μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία τη νέας κονσόλας στην Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Sony.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ένα νέο ρεκόρ για την εταιρεία,

καθώς φαίνεται πως το PS4 έχει ξεπεράσει σε αυτό το πρώτο στάδιο τις πωλήσεις κάθε άλλης κονσόλας PlayStation στο παρελθόν.

Επίσης η Sony φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πετύχει τους αρχικούς στόχους που είχε θέσει για τις πωλήσεις του νέου της μηχανήματος. Τον Αύγουστο η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως οι προ-παραγγελίες του PS4 είχαν φτάσει το ένα εκατομμύριο και αργότερα δήλωσε ότι ήλπιζαν να πουλήσουν 5 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι τον Απρίλιο του 2014.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Sony Computer Entertainment, Andrew House: "Tο PS4 σχεδιάστηκε με πλήρη αφοσίωση στους gamers και είμαστε ενθουσιασμένοι που η ανταπόκριση των καταναλωτών είναι ήδη τόσο φοβερή. Οι πωλήσεις παραμένουν υψηλές στην Βόρεια Αμερική και αναμένουμε ανάλογο ενθουσιασμό στην κυκλοφορία της κονσόλας σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη στις 29 Νοεμβρίου. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για το πάθος των fans του PlayStation και του ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή τους".

Το PlayStation 4 κυκλοφόρησε στην Βόρεια Αμερική την περασμένη Παρασκευή και θυμίζουμε πως θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θα διατεθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Επειδή στο GameWorld το έχουμε ήδη στα χέρια μας, δείτε εδώ το unboxing τη κονσόλας και ρίξτε μια πρώτη ματιά εδώ στο user interface!

Keywords
Τυχαία Θέματα