Xbox One Snap: Ανοίξτε games και τηλεόραση μαζί

Με την εφαρμογή Snap η Microsoft θα σας επιτρέπει να ανοίξετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη σας.

Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται η λειτουργία Snap στο Xbox One.

To Snap αφορά το multi-tasking της κονσόλας και σας επιτρέπει να έχετε ενεργές δύο εφαρμογές στην οθόνη, την μια δίπλα στην άλλη. Στην προκειμένη περίπτωση,

ο Yusuf Mehdi της Microsoft παίζει το νέο racing game της Turn 10, το Forza Μotorsport 5. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, με μια απλή φωνητική εντολή ο Mehdi ανοίγει την εφαρμογή Activity Feed των φίλων του στο Xbox Live, η οποία καταλαμβάνει ένα μικρό μέρος στα δεξιά της οθόνης, ενώ ταυτόχρονα το παιχνίδι συνεχίζει να παίζει στο υπόλοιπό της. Στο feed των Friends μπορείτε να ελέγξετε τι παίζουν οι φίλοι σας εκείνοι την στιγμή, τα τελευταία τους achievements, καθώς και τα βίντεο που έχουν ανεβάσει μέσω της κονσόλας.

{youtube}Yxb3k9rptcM|500|300{/youtube}

Στη συνέχεια ο Mehdi ανοίγει με τον ίδιο τρόπο και άλλες εφαρμογές, όπως τον Internet Explorer, που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στο internet χωρίς να βγείτε από το παιχνίδι που παίζετε εκείνη την στιγμή. Κάτι τέτοιο θα σας φανεί χρήσιμο αν για παράδειγμα θέλετε να έχετε ανοιχτό ένα walkthrough. Επίσης, θα σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τηλεόραση, ενώ παίζετε, δίνοντας την φωνητική εντολή "Snap TV". Το άνοιγμα των εφαρμογών και η εναλλαγή μεταξύ αυτών, γίνεται αρκετά γρήγορα, όπως είχε υποσχεθεί η Microsoft κατά την παρουσίαση του διαδόχου του Xbox 360.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημη ημερομηνία διάθεσης για την χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα