Παραλίγο γυμνή φωτογράφηση για την Amanda Seyfried

Η Amanda Seyfried δεν έχει πρόβλημα να υποδύεται τολμηρούς ρόλους σε ταινίες. Το 2010 εμφανίστηκε στην ταινία «Chloe» ως μία νεαρή πόρνη και πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία “Lovelace”, ενσαρκώνοντας την διάσημη πορνοστάρ των ‘70s.

Στην πρόταση όμως που της έγινε από το περιοδικό Allure να ποζάρει στο τεύχος Μαΐου γυμνή, είπε όχι. Το περιοδικό και ιδιαίτερα η εκδότριά του, Linda Wells έδειξε να δυσαρεστείται με την άρνηση της 27χρονης ηθοποιού. Η Seyfried όμως υπερασπίστηκε τον εαυτό της δηλώνοντας πως εκείνη θα το έκανε, αλλά η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της, Evelyn Karamanos, δεν της το επέτρεψε.

Η Syfried είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο In Style, για την άποψή της στο να κάνει γυμνές εμφανίσεις σε ταινίες.

«Δεν πρόκειται για το σώμα μου. Δεν πρόκειται για μένα. Έτσι κι αλλιώς υποδύεσαι κάποια άλλη. Μια ερωτική σκηνή δεν πρόκειται να είναι πειστική αν βλέπεις τους ανθρώπους ντυμένους. Για παράδειγμα δεν πρόκειται να σε πείσει μία stripper αν φοράει συνέχεια τα εσώρουχά της. Έχει να κάνει με το πόσο άνετα αισθάνεσαι να βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος το γυμνό σου δέρμα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα», δήλωσε η όμορφη ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα