Η Pamela Anderson δεν αισθάνθηκε ποτέ “όμορφη”

Η Pamela Anderson εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν αισθάνθηκε πραγματικά ‘όμορφη’.

Η πρώην ‘ναυαγοσώστρια’ του Baywatch, που έχει ποζάρει για τα περισσότερα ίσως εξώφυλλα του Playboy μίας και η καριέρα της ξεκίνησε ως ‘κουνελάκι’ του διάσημου περιοδικού, επιμένει πως νιώθει πολύ διαφορετική σήμερα σε σχέση με τη δεκαετία του ’90.

«Δεν ξέρω αν ποτέ ένιωσα όμορφη, πραγματικά. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει επειδή όλοι πάντα προσπαθούσαν να προβάλλουν

μόνο τη σέξι μου πλευρά. Θεωρώ παρόλα αυτά πως φτάνει η στιγμή που ωριμάζεις και θες να αλλάξεις το look σου τελείως. Αισθάνομαι πολύ διαφορετική από την ‘Playboy μου εποχή’. Τώρα νομίζω ότι μπορώ από μόνη μου να αποφασίσω αν θα αναδείξω την εμφάνισή μου ή όχι. Νιώθω ότι μεγαλώνω πια κι αυτό μ’ αρέσει», είπε η εντυπωσιακή ξανθιά.

Η 45χρονη σήμερα Anderson θυμάται πόσο πολύ ‘εκθαμβωτική’ ήθελε να δείχνει όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Baywatch, παρόλο που οι συνεργάτες της είχαν άλλη άποψη.

«Θυμάμαι ότι εγώ ήθελα να φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες στη σειρά, όπως κι έκανα. Πολλοί μου έλεγαν ότι αυτό δεν ήταν απαραίτητο όμως εγώ ήθελα να νιώθω ωραία και άνετα με τον εαυτό μου. Ήμουν αποφασισμένη να ‘λάμψω’ στην τηλεόραση και γι’ αυτό πίστευα ότι το ‘φυσικό μου look’ μπορούσε να ‘μείνει σπίτι’. Κι αφού είχα πάρει απόφαση να το κάνω αυτό, ήθελα να το απολαύσω όσο μπορούσα περισσότερο!», εξομολογήθηκε η όμορφη ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα