Ο Leonardo DiCaprio εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί

Είναι γνωστό ότι ο Leonardo DiCaprio είχε κατά καιρούς σχέση με κάποιες από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood. Παρόλα αυτά ο 38χρονος ηθοποιός δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει μία σοβαρή σχέση για κάποια χρόνια.

Ο ίδιος το αποδίδει στους ρυθμούς που έχει αποκτήσει η ζωή του, από τη στιγμή που κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Όπως είπε στο περιοδικό Esquire, το να

δουλεύεις σκληρά και να προσπαθείς ταυτόχρονα να διατηρήσεις και μία σχέση, δεν είναι καθόλου εύκολο. Η δουλειά του απαιτεί πολλές φορές να λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα – πολλές φορές για πολλούς συνεχόμενους μήνες- κι αυτό, όπως λέει, δεν βοηθάει μία σχέση.

Η αλήθεια είναι ότι ο DiCaprio δεν έχει άδικο σ’ αυτό που λέει. Τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους ηθοποιούς στο Hollywood μιας και έχει πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές επιτυχημένες ταινίες όπως ‘Blood Diamond’, ‘Body of lies’, Revolutionary Road’, ‘Shutter Island’, ‘Inception’, ‘J. Edgar’, ‘Django Unchained’ και τελευταία στο ‘Great Gatsby’ και στο ‘The Wolf of Wall Street’. Παρά τους δύσκολους ρυθμούς της δουλειάς του και τις θυσίες που απαιτούνται, ο DiCaprio δεν μετανιώνει για τίποτα και δηλώνει ευγνώμων για το σημείο που έχει φτάσει η καριέρα του.

Εξομολογήθηκε ότι πριν γίνει ηθοποιός η ζωή του δεν ήταν καθόλου εύκολη, ούτε άνετη και γι’ αυτό όταν μπήκε στη ζωή του το Hollywood ένιωσε σα να είχε κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα