Το Χόλιγουντ υποκλίνεται στο ελληνικό γιαούρτι – Ενθουσιασμένη η Βεργκάρα

Τρομερή επιτυχία και πελατολόγιο που αποτελείται από πολλούς εκπροσώπους του star system απολαμβάνει ο Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης, ο ομογενής ιδιοκτήτης του καταστήματος «GoGreek Yogurt» στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς, το οποίο προσφέρει το κλασικό ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα ή χωρίς σε διάφορες γεύσεις.

Πολλοί εκπρόσωποι του Χόλιγουντ συχνάζουν στο συγκεκριμένο

κατάστημα, το οποίο άνοιξε τον Οκτώβριο του 2013, ενώ μια από τις πιο συχνές πελάτισσες είναι, σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» η Κολομβιανή σέξι ηθοποιός, Σοφία Βεργκάρα.

Η Βεργκάρα ξετρελάθηκε με το ελληνικό γιαούρτι, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά στην Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι. Από τότε λοιπόν είναι συχνότατη πελάτισσα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

«Η πλειονότητα του star system δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες», αναφέρει ο κ. Μαργαριτάκης.

«Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του», επισημαίνει επίσης ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Μάλιστα, η Βεργκάρα εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το ελληνικό γιαούρτι, που δημοσίευσε την εξής φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook:

The post Το Χόλιγουντ υποκλίνεται στο ελληνικό γιαούρτι – Ενθουσιασμένη η Βεργκάρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα