Τα παραλειπόμενα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ισόγειο των γραφείων όπου στεγάζεται η ΝΔ στην Λεωφόρου Συγγρού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Β΄ Σύνοδος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα αισιόδοξο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έδωσε το στίγμα της στρατηγικής που πρόκειται να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα

η κυβέρνηση.

Έντονο ήταν το χειροκρότημα σε δύο στιγμές της ομιλίας του Πρωθυπουργού, η μια ήταν όταν Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «Η βία δεν είναι μόνο στο Πέραμα είναι και στον εμπρησμό της Marfin. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Κανείς δεν πρέπει να την καλύπτει. Είναι επικίνδυνη η άποψη ότι υπάρχει καλή και κακή βία ή ότι είναι ηθική η βία στις Σκουριές». Και η άλλη ήταν όταν ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα οριζόντια μέτρα.

Από τα παραλειπόμενα της συνεδρίασης ήταν η ιδιαίτερη κινητικότητα των καραμανλικών. Μάλιστα, ο Λευτέρης Ζαγορίτης ήταν από νωρίς στην είσοδο της Συγγρού χαιρετούσε και μιλούσε με πάρα πολύ κόσμο τόσο στελέχη και βουλευτές όσο και με απλούς οπαδούς της ΝΔ που βρέθηκαν στη Συγγρού προκειμένου να ακούσουν τον Αντώνη Σαμαρά.

Πανηγυρική ήταν η υποδοχή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ο οποίος έδωσε το παρών στην σημερινή συνεδρίαση.

Το καλύτερο, όμως, της σημερινής συνεδρίασης ήταν το τετα τετ του Προκόπη Παυλόπουλο με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη μετά την επίθεση που δέχτηκε ο πρώτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Μαρία Σπυράκη, φωτογραφίζοντας μάλιστα την επόμενη ημέρα ως ενορχηστρωτή της επίθεσης στενό πρωθυπουργικό περιβαλλόν.

Όπως άκουσε το αυτί του «Π» ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από τον σύμβουλο τον πρωθυπουργού ο οποίος έκατσε και του εξήγησε τι εννοούσε με την θεωρία των δύο άκρων. Δεν ξέρουμε αν τελικά λύθηκε η παρεξήγηση πάντως κάθισαν μαζί και συζητούσαν καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά.

Τα βλέμματα όλα συγκέντρωσε ο νεαρός με το σκισμένο τζιν παντελόνι που καθότανε στη πρώτη σειρά μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον πρώην γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ωστόσο δεν μάθαμε ακόμα αν πρόκειται για κάποιο συνεργάτη του κ. Κεφαλογιάννη ή αν αποτελεί ένα επικοινωνιακό τρικ του νέου Γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, προκειμένου να εμπεδωθεί η ανανέωση που πραγματοποιείται στο κυβερνών κόμμα.

The post Τα παραλειπόμενα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα