Ο Σαμαράς «φωτογράφισε» τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν άσκησε μόνο η ΧΑ εγκληματική βία»

Εντύπωσε προκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς όταν μιλώντας στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ολομέτωπη επίθεση προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χωρίς να κατονομάσει τον ΣΥΡΙΖΑ , ο Πρωθυπουργός τον κατηγόρησε έμμεσα για εγκληματική βία και αναφέρθηκε ονομαστικά στους τρεις νεκρούς από τον εμπρησμό της τράπεζας Marfin

και στα επεισόδια στα ορυχεία χρυσού στις Σκουριές, αποδίδοντας τα γεγονότα αυτά σε ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι φράσεις του πρωθυπουργού που «φωτογραφίζουν» τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Η βία δεν είναι μόνο στο Πέραμα, είναι και στον εμπρησμό της Marfin. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Κανείς δεν πρέπει να την καλύπτει. Είναι επικίνδυνη η άποψη ότι υπάρχει καλή και κακή βία ή ότι είναι ηθική η βία στις Σκουριές.

Η Δημοκρατία υπονομεύεται χωρίς ήπιο κλίμα. Ευθύνη όλων είναι λοιπόν να καταδικάζουν κάθε μορφή βίας και να αποδοκιμάζουν τις εκφράσεις βίας και όχι να πηγαίνουν μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες δολοφόνων. Ορμητήρια κουκουλοφόρων εντοπίζονται και εξουδετερώνονται κάποιοι ενοχλούνται ας ενοχλούνται, όσο το αίσθημα ασφάλειας εμπεδώνεται και οι νεοναζί θα απομονώνονται.

Δεν πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι της Marfin; Δεν πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι στις Σκουριές;» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

The post Ο Σαμαράς «φωτογράφισε» τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν άσκησε μόνο η ΧΑ εγκληματική βία» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα