Αυτός είναι ο 35χρονος που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΕΥΠ

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 35χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου που συνελήφθη επειδή εξαπατούσε πολίτες, παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΕΥΠ, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Μπουγιουκλή Κοσμά του Βασιλείου και της Παρθενόπης, που γεννήθηκε το 1978 στη Κατερίνη Πιερίας και κατοικεί στην Άνω Γλυφάδα Αττικής.

Ο συλληφθείς,

ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από τον Δεκέμβριο του 2012, έπειθε τα θύματά του ότι είχε γνωριμίες στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ) και τους πρότεινε να μεσολαβήσει για να αποκτήσουν κάποιο όχημα, αποσπώντας χρηματικά ποσά. Για να γίνεται πιο πειστικός επιδείκνυε πλαστό έγγραφο, στο οποίο δήλωνε ότι είχε υπηρετήσει σε ειδικές υπηρεσίες της αστυνομίας και της ΕΥΠ.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι το ποσό που είχε αποκομίσει από αυτή του τη δραστηριότητα ανέρχεται στις 176.000 ευρώ , έχοντας εξαπατήσει τουλάχιστον 26 άτομα.

Επίσης, σε έρευνες σε δύο σπίτια του, στη Γλυφάδα και το Περιστέρι, κατασχέθηκαν φωτοτυπίες δελτίων ταυτότητας, το πλαστό έγγραφο το οποίο χρησιμοποιούσε για να πείθει τα θύματά του, φυσίγγια των 9 χιλιοστών, ένα μεταλλικό κλομπ και ένας σουγιάς 15 εκατοστών, καθώς και ένα ζεύγος γερμανικών πινακίδων κυκλοφορίας.

Ακόμη, σε γραφείο που διατηρούσε στη Γλυφάδα κατασχέθηκαν επίσης άλλες 22 φωτοτυπίες δελτίων ταυτότητας, πλαστογραφημένη εξουσιοδότηση ιδιώτη, η οποία αναφέρεται σε δικαστική απόφαση, 16 αποδείξεις πληρωμής του ΟΔΔΥ αμφίβολης γνησιότητας και χαρτιά με τύπους αυτοκινήτων, χρηματικά ποσά και ονοματεπώνυμα.

The post Αυτός είναι ο 35χρονος που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΕΥΠ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα