Σήμερα η συνάντηση Στουρνάρα-Τρόικας – Ανώτατο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ: Έχουμε κι εμείς υπομονή

Σήμερα, Τρίτη θα πραγματοποιηθούν οι δυο συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της Τρόικας.

Στόχος είναι να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό του 2014, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup την ερχόμενη Πέμπτη.

Την ίδια ώρα ανώτατος στέλεχος του ΥΠΟΙΚ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για χθες

συνάντησης με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εμείς είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, είναι δικό τους θέμα οι καθυστερήσεις, αλλά έχουμε κι εμείς υπομονή» διαμήνυσε το ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως ανέφερε, η προγραμματισμένη συνάντηση του Κυριακού Μητσοτάκη με την τρίμερη αναβλήθηκε με ευθύνη των δανειστών. Σύμφωνα πάντα με το κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ, πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης είναι να κλείσουν σύντομα τα εκκρεμή ζητήματα, δεδομένου ότι τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας είναι καλύτερα από ποτέ.

Το «βασικό αγκάθι» της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα φαίνεται ότι αποτελεί η τύχη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, και η συμμετοχή του προσωπικού που θα αποχωρήσει ως στόχος για τις απολύσεις του 2014.

The post Σήμερα η συνάντηση Στουρνάρα-Τρόικας – Ανώτατο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ: Έχουμε κι εμείς υπομονή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα