Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε τι θα σας συμβεί

Κριός Η ατμόσφαιρα παραείναι βαριά σήμερα, ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να πιέσετε μία, ούτως ή άλλως, ευαίσθητη κατάσταση. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι να κατευναστούν τα πνεύματα, όπως πρέπει. Αλλαγές σας περιμένουν στον εργασιακό σας χώρο. Μη θεωρήσετε δεδομένη τη στήριξη ενός ατόμου, απλώς επειδή τυχαίνει να το γνωρίζετε καιρό.

Ταύρος Η ωμή ειλικρίνεια

δεν θα σας πάει πολύ μακριά, Ταύροι, όσο κι αν πιστεύετε σ’ αυτή. Σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματικότητα και, ενδεχομένως, την πονηριά σας, για να προωθήσετε τους σκοπούς σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιβάλετε τους όρους που επιθυμείτε.

Δίδυμος Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά μοιάζουν. Ερμηνεύστε τα κίνητρα και τις πράξεις των άλλων με μεγαλύτερη προσοχή, χωρίς να παρασυρθείτε από επιφανειακά χαρακτηριστικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ηρεμία στις φιλικές και τις ερωτικές σας σχέσεις. Μην προσπαθήσετε να επιφέρετε κάποια αλλαγή υπογείως, γιατί δεν θα σας περάσει.

Καρκίνος Δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε έναν συγκεκριμένο δρόμο, απλώς επειδή σας τον υπέδειξαν τα άτομα εκείνα που μοιάζουν να έχουν άποψη για όλα. Καιρός να αγνοήσετε την πεπατημένη και να ρισκάρετε λιγάκι. Ο Ερμής σας προκαλεί μια κάποια σύγχυση σχετικά με τα επαγγελματικά σας, η οποία, όμως, δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ.

Λέων Τα ερωτικά σας περιπλέκονται αρκετά, σήμερα, με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε άβολη θέση, ψυχολογικά και πρακτικά. Ευτυχώς, ο Δίας σας φέρνει κοντά στα πρόσωπα εκείνα, που μπορούν (ακόμα και με μια συμβουλή) να σας γλιτώσουν αρκετό κόπο και χρόνο. Διευθετήστε άμεσα μια γραφειοκρατική σας εκκρεμότητα, για να αποφύγετε τη διόγκωσή της.

Παρθένος Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να απαντήσετε σε μια ερωτική πρόκληση, με τον δικό σας τρόπο. Μην αποφεύγετε το φλερτ, Παρθένοι, είναι κι αυτό ένα κομμάτι του συνολικού παιχνιδιού. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Ακολουθήστε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου σε ηλικία προσώπου, από τον στενό σας κύκλο.

Ζυγός Μην επαναπαύεστε σε μια θετική αλλαγή στον τομέα των ερωτικών σας. Έχετε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσετε, μέχρι να πετύχετε αυτό που θέλετε, και τα διάφορα πυροτεχνήματα από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να σας αποπροσανατολίσουν. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο, ό, τι κι αν είναι αυτό.

Σκορπιός Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και ευεξίας, είτε αυτά αφορούν εσάς είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ο κλήρος της υπευθυνότητας πέφτει σήμερα σε σας, και θα είναι μάταιο να προσπαθήσετε να τον αρνηθείτε. Οι πληγωμένες σχέσεις σας με έναν παλιό φίλο αποκαθίστανται με έναν εντελώς απρόσμενο τρόπο.

Τοξότης Το πρόβλημά σας σήμερα, Τοξότες, είναι ότι σκέφτεστε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Δώστε περισσότερο χώρο στον αυθορμητισμό σας και σταματήστε να προγραμματίζετε και την παραμικρή σας κίνηση. Ο Κρόνος ευνοεί ένα νέο επαγγελματικό τόλμημα. Μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, ακόμα κι αν όλα πάνω τους μοιάζουν θετικά.

Αιγόκερως Ένας φίλος περιμένει με αγωνία την πολύτιμη βοήθειά σας, και, αυτή τη φορά, δεν πρέπει να του την αρνηθείτε. Παίξτε τον ρόλο που καλείστε να παίξετε, αλλά χωρίς να γίνετε η ρεζέρβα κανενός. Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Επιτέλους, το μήνυμα που θέλατε να στείλετε, φτάνει στον παραλήπτη του, και η κατάσταση που θέλατε να φτιάξετε, αρχίζει να ζυμώνεται.

Υδροχόος Το μόνο που μπορεί να μπει τώρα ανάμεσα σε σας και την επαγγελματική σας επιτυχία, είναι ο ανούσιος φόβος. Προχωρήστε μπροστά χωρίς δεύτερες σκέψεις και πιστέψτε στις δυνάμεις σας περισσότερο από ποτέ. Προσοχή στις τρικλοποδιές τρίτων προσώπων, στον τομέα των ερωτικών. Είναι αρκετοί εκείνοι που ζηλεύουν αυτό που έχετε.

Ιχθύς Οι δουλειές που φοβόσασταν, θα γίνουν τελικά απολύτως ομαλά, επομένως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσετε παραπάνω. Δώστε έμφαση στα οικονομικά σας και αποφύγετε, όσο μπορείτε, τον υπέρμετρο καταναλωτισμό. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες όμως, θα αποβούν δημιουργικές. Μην τους δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όση πρέπει.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα