Πείτε όχι στα iPhone και πάρτε κινητά με Android, προτείνει ο Mr Google

Ο ίδιος ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιντ προτείνει ότι «τα smartphone με Android είναι ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο σε χρήστη iPhone», μέσα από δημοσίευσή του στο λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Google+

«Τα smartphone με Android έχουν καλύτερες οθόνες, είναι ταχύτερα και η διεπαφή με τον χρήστη διαισθητική», έγραψε ο Σμιντ, αναφερόμενος σε smartphone στην

κατασκευή των οποίων συνέβαλε η Google, όπως στο Nexus 5 και το Droid Ultra της δική της Motorola αλλά και στο Samsung S4.

Ειδικότερα ο Mr Google περιγράφει τι πρέπει να κάνει ο χρήστης για να αποκτήσει τα app που χρησιμοποιούσε στο iPhone του, να μεταφέρει τις επαφές του μέσω συγχρονισμού με τον λογαριασμό Gmail, να μεταφέρει τις φωτογραφίες και την μουσική του στις υπηρεσίες της Google στο cloud.

Ο Σμιντ στο τέλος του μηνύματός του στρέφει τα βέλη του και στο Safari της Apple, γράφοντας: «Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Chrome, όχι Safari. Eίναι πιο ασφαλής και καλύτερος browser, ποικιλοτρόπως».

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η προτροπή του Σμιντ, από τη μία συγκέντρωσε περίπου 500 σχόλια, όμως κάποια από αυτά δεν ήταν και τόσο θετικά. Ορισμένοι ανέφεραν πως παρέλειψε να αναφέρει τα προβλήματα της εναλλαγής.

The post Πείτε όχι στα iPhone και πάρτε κινητά με Android, προτείνει ο Mr Google appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα