«Πολιτική» ή επιχειρηματική η παραίτηση Ηλία Τσίγκα στο Mega;

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλουν δύο εκ των τριών βασικών μετόχων του Mega προκειμένου να μεταπείσουν τον επί 24 χρόνια διευθύνοντα σύμβουλο της Τηλέτυπος Α.Ε., Ηλία Τσίγκα, να ανακαλέσει την παραίτησή του. Έναν μήνα μετά την παραίτηση Πέτρου Μπούτου και λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του συνονόματού του, Π.Κωστόπουλο για παλιές αμαρτίες της ΙΜΑΚΟ (που δικάζεται

αύριο πρωί), ο έμπιστος ισορροπιστής όλων των μετόχων της Τηλέτυπος, ο άνθρωπος που κράτησε το κανάλι από το 1989 μέχρι σήμερα και συνιστούσε τον συνεκτικό ιστό και τον αποσβεστήρα κραδασμών μεταξύ Μπόμπολα – Βαρδινογιάννη – Ψυχάρη και παλαιότερα Τεγόπουλου και Αλαφούζου, βρίσκεται προ της εξόδου.

Εντωμεταξύ με μια λακωνική, σχεδόν τηλεγραφική ανακοίνωση το Mega πήρε θέση για όσα γράφονται και ακούγονται για τη σύλληψη του κεντρικού παρουσιαστή της εκπομπής Πρωινό mou, Πέτρο Κωστόπουλο:

««Η εταιρία IMAKO A.E. λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών έχει υπαχθεί στο καθεστώς της πτώχευσης. Σειρά υποχρεώσεών της διευθετούνται. Ο Νόμιμος Εκπρόσωπός της, Πέτρος Κωστόπουλος μετά από πρόσκληση των Αρχών προσήλθε αυτοβούλως σήμερα στη ΓΑΔΑ και την Εισαγγελία Αθηνών για διεκπεραίωση διαδικασίας σχετικής με υποχρεώσεις της εταιρίας ΙΜΑΚΟ Α.Ε».

Keywords
Τυχαία Θέματα