Διαβαστε τι δεν καταφερε η παραταξη του συριζα στις εκλογες για το τεε!!!

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑΓράφει ο Π.Π.Ο πρώτος κλάδος που χτυπήθηκε απο την κρίση ήταν αυτός των μηχανικών. Θα περίμενε κανείς ότι η πολιτική στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν εντυπωσιακή. Στις προχθεσινές εκλογές πράγματι προέκυψε... αποτέλεσμα εντυπωσιακό! Πρώτη η παράταξη της ΝΔ, δεύτερη του ΠΑΣΟΚ, τρίτη με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ!!! Αποτέλεσμα σοκ
για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει φυσικά ερμηνεία. Δεν πείθει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ομολογεί σε πλήρη σύγχυση και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με αστείες δικαιολογίες στο παρακάτω κείμενο με τίτλο "τι δεν καταφέραμε". Διαβάστε και βγάλτε συμπέρασμα:
Τι δεν καταφέραμε
. Να αντιμετωπίσουμε τη συνειδητή προσπάθεια για «βουβές» εκλογές και για μειωμένη συμμετοχή των μηχανικών που ευνοούν τους παραδοσιακούς πολιτικούς ή προσωπικούς μηχανισμούς, ιδιαιτέρως σε έναν χώρο με υψηλές εξαρτήσεις και συμφέροντα (αναθέσεις μελετών και έργων, προσλήψεις, εξυπηρετήσεις κλπ)
. Να περιορίσουμε σημαντικά τις ισχυρές μνημονιακές δυνάμεις που κυριαρχούν στο ΤΕΕ και όσους πρόθυμα επιχείρησαν να τις «ξεπλύνουν»
. Να αλλάξει άμεσα, υπέρ της πλειοψηφίας των μηχανικών και της κοινωνίας, η «ημερήσια διάταξη» στο ΤΕΕ Σ.Σ Αφού δεν κατάφεραν όλα αυτά, απέτυχαν οικτρά. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα