Κλειστά και τα δυο ρεύματα της Λ. Φυλής λόγω της καθίζησης – Δήμαρχος: Είχαμε ειδοποιήσει για αντιπλημμυρικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλειστά είναι και σήμερα και τα δυο ρεύματα της λεωφόρου Φυλής, μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης μήκους περίπου 40 μέτρων που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα της Δευτέρας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε χθες τουλάχιστον 250 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχόπτωσης. Η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Αθήνας διεκόπη λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται

και σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν στο Ιόνιο πέλαγος νοτιοανατολικοί μέχρι 7 και στο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Έρχονται βροχές και καταιγίδες σήμερα, Τρίτη

«Είχαμε ειδοποιήσει εδώ και 1,5χρόνο για αντιπλημμυρικά στο Ποικίλο Όρος και δεν έγινε τίποτα απολύτως» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχοςΑγίων Αναργύρων και Καματερού Νίκος Σαράντης, με αφορμή την καθίζηση στη λεωφόρο Φυλής που προκάλεσε ένα χάσμα μήκους 40 μέτρων.

Ο ίδιος τόνισε ότι τα έργα στη λεωφόρο Φυλής είναι σε εξέλιξη εδώ και 1,5 χρόνο και το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τα παραρεμάτια που έρχονται από το Ποικίλο. «Δυστυχώς στο Καματερό δεν έχει γίνει καμία υποδομή» πρόσθεσε ο κ. Σαράντης.

Κλειστά και στα δύο ρεύματα παραμένει η λεωφόρος Φυλής, στη συμβολή με τη Γούναρη, λόγω της καθίζησης που προκλήθηκε στο οδόστρωμα λόγω της χθεσινής νεροποντής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων στην Αττική, κυρίως στις περιοχές Ίλιον, Καματερό και Περιστέρι.

Βροχερός θα είναι ο καιρός και σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως σε Αττική, Θεσσαλονίκη και νησιά του Ιονίου.

The post Κλειστά και τα δυο ρεύματα της Λ. Φυλής λόγω της καθίζησης – Δήμαρχος: Είχαμε ειδοποιήσει για αντιπλημμυρικά (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα