Ανάλυση σχεδίων Σαββίδη στο Σαμαρά

Με τον πρωθυπουργό, κ.Αντώνη Σαμαρά, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Π.Α.Ο.Κ., Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή την επίσκεψή του πρώτου στη Θεσσαλονίκη για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την έναρξη του εκτοπισμού των Ελλήνων Εβραίων. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Σαββίδης επιθυμεί να επενδύσει στην Ελλάδα

και να δραστηριοποιηθεί σε διάφορους τομείς και έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να βοηθήσει στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας όχι μόνο μέσω δικών του επενδύσεων αλλά πείθοντας και άλλους Ρώσους επιτυχημένους επιχειρηματίες να έρθουν και να επενδύσουν.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά ανέλυσε τα επιχειρηματικά του σχέδια στον Αντώνη Σαμαρά και τον ενημέρωσε σχετικά για αυτά. Επιπλέον, ο κ. Σαββίδης έθεσε τα αιτήματα των παλιννοστούντων ομογενών ως προς τους όρους καταβολής των συντάξεών τους και ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση για τα χρέη του Π.Α.Ο.Κ. ενώ τόνισε ότι και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη συνάντηση των δύο αντρών παραβρέθηκαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο γενικός γραμματέας συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο πρόεδρος των οργανώσεων της ΝΔ στον νομό Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμαντζίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα