Διεφθαρμένοι ξεπλένονται με το “νεκρό μυαλό” του Κατίδη!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δεν έχουμε καμία δυσκολία να συμφωνήσουμε με την ανακοίνωση της ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ για το “νεκρό μυαλό” που λέγεται Κατίδης και είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ είναι ο νοικοκύρης και όσα ξέρει για τον Κατίδη προφανώς δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Για να τον καλεί να εξαφανιστεί απο την οικογένεια της ΑΕΚ , μια “οικογένεια” συνώνυμο της προσφυγιάς κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Το προβλημα των “νεκρών μυαλών” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

είναι γεγονός. Αυτά όμως κάποιοι τα “καλλιεργούν”.

Η ανύψωση του ποδοσφαίρου επίσης τόσο πολύ είναι τρελή. Οπως τρελές είναι οι αμοιβές που παίρνουν οι Μέσηδες και οι Ρονάλντηδες κλπ. Απο ένα σημείο και πάνω θα έπρεπε να τους φορολογούν το 95% και να πηγαίνει σε κοινωνικούς σκοπούς. Αν δεν τους συμφερει να μην ξαναπάιξουν και να πάρει τη μπάλλα ο επόμενος. Πίσω απο αυτούς όμως είναι κερδοσκοπικά κυκλώματα, πολιτικών, επιχειρηματιών, παραγόντων κλπ. Και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Τα “νεκρά μυαλά” τους χρειάζονται. Τα ΜΜΕ επίσης έχουν χάσει τελείως την αποστολή τους που είναι και παιδαγωγική με την προβολή των θετικών μηνυμάτων και την κριτική των αρνητικών.

Κάμερες ζουμάρουν ξανά και ξανά σε νεκρά μυαλά τύπου Μπαλοτέλι, Κατίδη κλπ. Ανρθωποειδή γεμάτα τατουάζ του τύπου “ να γίνεις πλούσιος ή να πεθάνεις προσπαθώντας γι’ αυτό”.

Τέτοιο έχει και ο εν λόγω Κατίδης και πολλοί. Αποδοκιμαστέα και αυτό ακριβώς έκανε και η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ της ΑΕΚ.

Απο ένα σημείο και πέρα όμως αλλάζει το σκηνικό. Απέναντι στα “νεκρά μυαλά” ερχονται τα “διεφθαρμένα μυαλά”. Έσπευσε λέει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ..ζωντανέψει το “νεκρό μυαλό” αποκλείοντάς το δια βίου απο τις εθνικές ομάδες.

Είναι εξαιρετικά δόλιο. Οι παράγοντες που έκαναν το ποδόσφαιρο “γήπεδο διαφθοράς”, μέσο κερδοσκοπίας, μέσω παρανομίας μετατρέπουν τον Κατίδη σε …σαπούνι για να ξεπλύνουν τα βρόμικα χέρια και πόδια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ε, όχι. Δεν θα συμφωνήσουμε να μετατρέψουν το “νεκρό και καμένο μυαλό ενός 20χρονου” σε σαπούνι να καθαρίσουν τις ανομίες τους. Οι άνθρωποι που έχουν μετατρέψει τον ελληνικό αθλητισμό όλων των κατηγοριών σε μέσο παράνομου πλουτισμού και κερδοσκοπίας δεν μπορούν να διδάξουν.
Πολλοί απο αυτούς θα έπρεπε να έχουν ακόμα πιο σκληρή μεταχείριση απο τον Κατίδη. Όχι να είναι και τιμητές του. Και δεν αναφερόμαστε στους σημερινούς αλλά διαχρονικά στο χώρο.

Και ώρα είναι να σκάσουν μύτη και οι δοσίλογοι, αυτοί που κατέκλεψαν το κράτος και έχουν τα χρήματα στο εξωτερικό,αυτοί που πούλησαν την κρατική μας περιουσία και υπόσταση στη ΖΗΜΕΝΣ και όπου ισχυρός στο εξωτερικό. Ώρα είναι να σκάσουν μύτη και να κάνουν δήλωση εναντίον του “νεκρού μυαλού” για να εισπράξουν χειροκρότημα…

Keywords
Τυχαία Θέματα