Ανακοίνωσε Μιραλάς η Έβερτον

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο (picts).
Ο Κέβιν Μιραλάς είναι και επίσημα παίκτης της Έβερτον, καθώς οι Άγγλοι ανακοίνωσαν σήμερα (Κυριακή, 19/08) την απόκτηση του για τα επόμενα

τέσσερα χρόνια.
Ο Βέλγος πέρασε χθες (Σάββατο, 19/08) από ιατρικές εξετάσεις υπό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μόγιες και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του.
Ο Μιραλάς, ο οποίος θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο “11″ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, από την στιγμή που η Έβερτον καλύπτει τις φιλοδοξίες, όπως ανέφερε.
“Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί η Έβερτον είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Γνωρίζω ότι η Έβερτον με παρακολουθούσε αρκετό καιρό και αφού συζήτησα με τον προπονητή αποφάσισα να έρθω στην Έβερτον διότι αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη ευκαιρία για εμένα”, ήταν τα πρώτα λόγια του Μιραλάς στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον και στη συνέχεια συμπλήρωσε:
“Γνωρίζω πώς είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σπουδαίους οπαδούς και πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την ικανότητα να πάρει νίκες σε πολλούς αγώνες στην Premier League, για αυτό τον λόγο ήρθα”.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα