Αυστριακή τρανσέξουαλ της Eurovision που είναι «απαγορευμένη» στην Ανατολική Ευρώπη (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Η αυστριακή εκπροσώπηση στη Eurovision θα είναι ιδιαίτερη καθώς η τρανσέξουαλ Conchita Wurst έχει προκαλέσει έντονες κριτικές από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Το πραγματικό της όνομα είναι Tom Neuwirth, και θα τραγουδήσει το «Rise Like a Phoenix» με ένα χρυσό φόρεμα, πλήρη make-up και καλά καλλωπισμένο γένια. Η Wurst τόνισε ότι έχει «ένα πολύ παχύ δέρμα» και θα παρευρεθεί στο διαγωνισμό.

«Μπορώ μόνο να πω ‘Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!’ », είπε στο Associated Press. «Εάν αυτό έχει να κάνει με εμένα και το πρόσωπό μου, μπορώ να ζήσω με αυτό. Είμαι απλά ένας τραγουδιστής με ένα υπέροχο φόρεμα, με μακρυά μαλλιά και μούσι».

Ο Ρώσος πολιτικός Vitaly Milonov, υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ότι η « διεστραμμένη» Wurst «προσβάλλει εκατομμύρια Ρώσους» συμμετέχοντας στην «πανευρωπαϊκή gay παρέλαση» .

Από τη μεριά της η Wurs, δήλωσε: «Είναι περίεργο το γεγονός ότι λίγες τρίχες στο πρόσωπο προκαλούν τόσο πολύ ενθουσιασμό. Θέλω να προσθέσω ότι το 80% των αιτήσεων για αυτόγραφο που λαμβάνω προέρχονται από τη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη – . Και αυτό είναι είναι σημαντικό για μένα».

Στη Ρωσία και την Λευκορωσία έχουν γίνει αναφορές για επιβολή κυρώσεων στη ζωντανή μετάδοση της Wurst , αλλά αυτό απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης .

Η 25χρονη αυστριακή δεν είναι η πρώτη τρανσέξουαλ στη Eurovision . Η ισραηλινή Dana International κέρδισε στο διαγωνισμό τραγουδιού το 1998.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ψήφο από την Κριμαία θα υπολογιστούν για την Ουκρανία παρά το γεγονός ότι η περιοχή έχει προσαρτηθεί στη Ρωσία.

The post Αυστριακή τρανσέξουαλ της Eurovision που είναι «απαγορευμένη» στην Ανατολική Ευρώπη (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα