«Να θυμηθεί ο κ. Καμίνης ότι καλούσε σε υπερψήφιστη του δεύτερου μνημονίου»

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, εξαπέλυσε ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαντώντας του στο γιατί τον αποκαλεί μνημονιακό.

Να σημειωθεί ότι, μιλώντας στην Athens Voice, ο κ. Καμίνης τόνισε το εξής: «Να είμαστε σοβαροί και να μου πει πολύ συγκεκριμένα ο κύριος Σακελλαρίδης τι έκανα εγώ ως μνημονιακός, σε εισαγωγικά, που δεν έγινε γενικά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Για τι ακριβώς με κατηγορεί, πέρα από ταμπέλες;».

Η απάντηση του κ. Σακελλαρίδη ήρθε

μέσω Twitter: «Αφού ο Καμίνης αναρωτιέται στην AV τι έκανε και τον λέμε μνημονιακό, ας του πούμε για αρχή να μην καλούσε σε υπερψήφιση του 2ου μνημονίου».

«Συνεπώς, είναι υποκριτικό να μας λέει ο Καμίνης ότι δεν ευθύνεται για τις περικοπές στην τοπική αυτοδιοίκηση και την έλλειψη πόρων στην Αθήνα», προσθέτει ο κ. Σακελλαρίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αφού ο @KaminisG αναρωτιέται στην AV τι έκανε κ τον λέμε μνημονιακό, ας του πούμε για αρχή να μην καλούσε σε υπερψήφιση του 2ου μνημονίου

— Γαβριήλ Σακελλαρίδης (@gabriel_athens) May 8, 2014

Συνεπώς, είναι υποκριτικό να μας λέει ο @KaminisG ότι δεν ευθύνεται για τις περικοπές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση&την έλλειψη πόρων στην Αθήνα

— Γαβριήλ Σακελλαρίδης (@gabriel_athens) May 8, 2014

The post «Να θυμηθεί ο κ. Καμίνης ότι καλούσε σε υπερψήφιστη του δεύτερου μνημονίου» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα