Επίσκεψη Σαμαρά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ – Πρόταση για δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας

Στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην οδό Μεσογείων βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της καθιερωμένης επίσκεψής του την επόμενη μέρα των φοιτητικών εκλογών.

«Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, μεγάλη νίκη, ένα σημαντικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ. Σαμαράς αναφορικά με την παντοδυναμία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές για έναν ακόμα χρόνο, κάνοντας λόγο για

«μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση» αλλά και για «προμήνυμα», ενόψει των επικείμενων εκλογών.

«Το αποτέλεσμα δείχνει την τάση των νέων προς την ανάπτυξη, τις ίσες ευκαιρίες και τις μεταρρυθμίσεις», ενώ συνομιλώντας με στελέχη της νεολαίας επεσήμανε πως «η νίκη αυτή αποτελεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε και πάλι σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις φοιτητικές εκλογές δηλώνοντας πως η μιζέρια και ο λαϊκισμός που εκπροσωπεί η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι η κυρίαρχη τάση, καθώς «τα νέα παιδιά είναι με την ανάπτυξη προκειμένου να επιστρέψει στις οικογένειές τους το χαμόγελο».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, δήλωσε πως οι 95.000 που ψήφισαν, «απάντησαν σε όσους προσπαθούν να απαξιώσουν το θεσμό των φοιτητικών εκλογών, απάντησαν στον λαϊκισμό και τη μιζέρια», δεδομένου ότι οι νέοι επέλεξαν να ψηφίσουν το νέο, και όχι οτιδήποτε εκπροσωπεί ουσιαστικά κάτι παλιό.

Η πρόταση για τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, έγινε δια στόματος του κ. Ιωαννίδη, μετά την ενημέρωση που ζήτησε ο πρωθυπουργός για τα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΣΟΕ και στην Νομική με ομάδες αντιεξουσιαστών.

Παρόντες στην άτυπη εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο κ. Στεφανάδης, ο γ. γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θανάσης Μπούρας, η Άννα Καραμανλή αλλά και ο γ.γ. της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Δαφέρμος

The post Επίσκεψη Σαμαρά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ – Πρόταση για δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα