Αποστομωτική απάντηση Πλεύρη σε Καμίνη: «Μοιράζετε επίδομα 10 μέρες προ των εκλογών»

Δεν άφησε χωρίς απάντηση ο Θανάσης Πλεύρης το σχόλιο του Γιώργου Καμίνη με αφορμή το κοινωνικό επίδομα και τις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον δήμαρχο της Αθήνας.

Μέσω twitter ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο της Αθήνας όχι μόνο απάντησε στον δήμαρχος της Αθήνας

αλλά τον κατηγόρησε πως μοιράζει το επίδομα αυτό λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Δείτε χαρακτηριστικά τι έγραψε ο κ. Πλεύρης.

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,δεν μίλησα καθόλου για το ύψος του επιδόματος. Προφανώς ο Δήμος δίνει αυτό το οποίο του χορηγεί το υπουργείο Οικονομικών.

Σας καταγγέλλω ότι μοιράζετε αυτό το επίδομα δέκα ημέρες προ των εκλογών χωρίς μάλιστα να δίνεται η δυνατότητα ενστάσεως σε όσους θεωρούν ότι αδικαιολογήτως δεν το λαμβάνουν. Συμφωνώ μαζί σας ότι η φτώχεια είναι υπόθεση πολύ σοβαρή και γι’ αυτό δεν πρέπει να παίζετε με αυτή δέκα μέρες πριν τις εκλογές».

Απάντηση στην ανάρτηση του κ. Καμίνη σχετικά με το επίδομα ένδειας του δήμου Αθηναίων: “Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, δεν… http://t.co/qPAuVXCBCP

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) May 8, 2014

The post Αποστομωτική απάντηση Πλεύρη σε Καμίνη: «Μοιράζετε επίδομα 10 μέρες προ των εκλογών» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα