ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Απέναντι στην προβληματική, αλλά άκρως επικίνδυνη Μάλαγα (21:45, ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει απόψε τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Κόντρα σε μία ομάδα (Μάλαγα) που οι περισσότεροι παίκτες είναι απλήρωτη, γκρινιάζουν και εκφράζουν τάσεις φυγής, ο Παναθηναϊκός

καλείται να κάνει το πρώτο βήμα ώστε να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης και να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League.

Στο «Ροσαλέδα» οι «πράσινοι» του Ζεσουάλδο Φερέιρα επιδιώκουν να πετύχουν ένα σκορ που θα τους δίνει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη εβδομάδα. Μην ξεχνάτε πως για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση στους ομίλους είναι θέμα… επιβίωσης, αφού τα εκατομμύρια που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία, ενώ είναι πιθανό να φέρουν και μία μεταγραφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε με ικανοποίηση να ολοκληρώνεται η προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά και είναι στο χέρι του Πορτογάλου αν θα τον χρησιμοποιήσει. Ειρήσθω εν παρόδω, ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑ

Η ομάδα της Ανδαλουσίας διασώθηκε από χρεοκοπία πέρυσι, όταν την εξαγόρασε ο ζάμπλουτος Άραβας Αμπντουλάχ μπιν Νασέρ μπιν Αμπντουλάχ αλ Αχμέντ αλ Τανί. Η Μάλαγα τερμάτισε 4η, εξασφάλισε την παρουσία της στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο η κάνουλα έκλεισε όταν ο Αραβας συνειδητοποίησε πως ο σύλλογος δεν έχει έσοδα παρά μόνο έξοδα. Ετσι, τα χρήματα λιγόστεψαν, οι παίκτες άρχισαν να μένουν απλήρωτοι και η Μάλαγα βρίσκεται απέναντι σε μία πλειάδα προβλημάτων χωρίς να γνωρίζει ουδείς το μέλλον της.

Φέτος η σεζόν έχει αρχίσει με μία πλειάδα φιλικών. Ηττήθηκε από τη Γιουβέντους με 2-0, ενώ στο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό έδειξε ένα… απειλητικό (προς τον Παναθηναϊκό) πρόσωπο (3-3). Στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Εβερτον νίκησε 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε εκτός έδρας της Θέλτα στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα