Το Κύπελλο θα… σώσει τον Μίτσελ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μπορεί να είναι μία κλάση πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο διοίκηση και κόσμος δεν είναι ικανοποιημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει.

Οι εμφανίσεις στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και οι αποδοκιμασίες του κόσμου, ταρακούνησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βλέπει πως η αλλαγή

προπονητή και η έλευση του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία δεν έφεραν βελτίωση.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου. Αν δεν κατακτηθεί αυτός ο τίτλος και η γκρίνια μεγαλώσει, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές που θα προκαλέσουν πάταγο. Μην έχετε απίθανο το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα της εξόδου ο Μίτσελ αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν φτάσουν στο νταμπλ.

Και δεν θα είναι μόνο η αποτυχία κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο Ισπανός προπονητής αντικατέστησε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά δεν έχει δώσει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Δεν έχει βελτιώσει το παιχνίδι της. Ίσα-ίσα πολλές φορές το έχει… μπερδέψει με τις επιλογές του στην ενδεκάδα, ενώ ο παραγκωνισμός του Κώστα Μήτρογλου δεν έχει περάσει απαρατήρητος.

Στο χέρι του Μίτσελ είναι να αλλάξει την κατάσταση. Να παρουσιάσει έναν ελκυστικό Ολυμπιακό στα δύο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, στη φιέστα με τον Πανιώνιο και φυσικά στον τελικό, εφόσον προκριθεί. Ο κόσμος της ομάδας είναι απαιτητικός και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Ισπανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα