Μικρό προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι της Τούμπας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης είχαν άγχος, αλλά και… μπόλικη τακτική με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός, αφού στη δεύτερη ευκαιρία του στο ματς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Με το 1-0 υπέρ του ο Δικέφαλος έπαιξε πιο συντηρητικά και έριξε το βάρος στην άμυνα απέναντι σε έναν Αστέρα Τρίπολης

που προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα και τα κατάφερε με τον Ναβάρο να ισοφαρίζει στο 65ο λεπτό (αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά όπως φάνηκε και στο ριπλέι, ορθώς μέτρησε).

Ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε τους Αρκάδες για το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Ελληνας φορ με κοντινή προβολή στο 89ο λεπτό λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς της Τρίπολης στις 27 Απριλίου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος (76′ Κωνσταντινίδης), Λίνο, Κατσουράνης, Σίντελφέλντ, Κάτσε (76′ Ρομπέρ), Λάζαρ (83′ Φωτάκης), Καμαρά, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρεζ (90+ Φορμίκα), Ναβάρο (90+ Κοντοές), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Λέντσε (46′ Καλατζής)

Keywords
Τυχαία Θέματα