Τα χειρόγραφα του Άκη στο επίκεντρο της δίκης για τις χρυσές μίζες

Και σήμερα ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας Χρήστος Κατσιάνης συνεχίζει την ανάγνωση από το … ανθολόγιο των χιλιάδων σελίδων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τις χρυσές μίζες.

Έγγραφα που δείχνουν, κατά τις αρχές, κίνηση υπόπτων εμβασμάτων και υπόγειες διαδρομές για εκατομμύρια ευρώ. Έγγραφα που κατά τον Άκη Τσοχατζόπουλο… διαβάζονται διαφορετικά και δείχνουν τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης και της παραπομπής του. Γι’ αυτό και επέστρεψε στο εδώλιο, ενώ είχε αποχωρήσει

από τη διαδικασία αντιδρώντας στη μη κλήτευση του ΚΥΣΕΑ εδώ και τώρα, για να μπορεί, όταν το κρίνει όπως έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει και σε αυτό το κρίσιμο στάδιο για την εξέλιξη της δίκης που άμεσα τον αφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των εγγράφων αυτών είναι και οι προσωπικές χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην Υπουργού που κατασχέθηκαν από τους εισαγγελείς μετά τη σύλληψη του στο γραφείο του επί της οδού Κόμνα Τράκα και κουμπώνουν -κατά την κατηγορία- με άλλα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους οι δικαστικές αρχές . Και βεβαίως όλοι οι παράγοντες αναμένουν με ενδιαφέρον την ώρα των απολογιών των κατηγορουμένων, που ίσως κρύβουν και εκπλήξεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα