ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ARK FESTIVAL

Μπορεί να υπολείπεται σχεδόν ένας μήνας μέχρι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής, ωστόσο η προπώληση των εισιτηρίων ήδη ξεκίνησε. Και ως γνωστόν, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Το Ark Festival, το πιο σημαντικό, πολυσυλλεκτικό και επιτυχημένο –σύμφωνα με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις του- ελληνικό μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος.

Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου ραντεβού με το κοινό στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων δίνουν οι: Λουκιανός Κηλαηδόνης,

Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Burger Project και Takim, Τιγρέ Σποράκια, Ματούλα Ζαμάνη με τους Angry Birds, Imam Baildi, Nalyssa Green, Swing Shoes με την Sugahspank, Wedding Singers, Μαριέττα Φαφούτη, Bangies,  Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys.

Όλος ο καλός ο κόσμος της ντόπιας μουσικής σκηνής, η παλιά φρουρά αλλά και η νέα φουρνιά θα συμπράξουν για δύο νύχτες στην καρδιά της πόλης.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη από τις 8 Αυγούστου με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής: 12 ευρώ για τα 400 πρώτα εισιτήρια, 15 ευρώ για τους φοιτητές, 17 ευρώ για το ημερήσιο και 30 ευρώ για το διήμερο πάσο. Εισιτήρια για το Ark Festival προπωλούνται στα καταστήματα Public, στα ταμεία της Τεχνόπολης και διαδικτυακά στο www.viva.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα