Στη ΔΕΘ σήμερα ο Τσίπρας

07:50 7/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να μπει σε «απευθείας» διάλογο με τον πρωθυπουργό. Εξ ου και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να απαντηθεί η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά μέσω μιας ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να απαντήσει ο ίδιος, από την ίδια πόλη που θα βρίσκεται και ο κ. Σαμαράς:

από τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, σήμερα έχει προγραμματίσει να συναντηθεί στις 12.30 το μεσημέρι με το σωματείο εργαζομένων της «υπό εκκαθάριση» ΕΛΒΟ, ενώ μία ώρα αργότερα, θα παραστεί σε εκδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Μάλιστα, θα συναντηθεί και με τον υπουργό Πολιτισμού της Βολιβίας, που είναι προσκεκλημένος στην ίδια εκδήλωση της πρωτοβουλίας «SOSτε το νερό».

Στις 6 το απόγευμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πάρει μέρος, μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ, στο άγαλμα του Βενιζέλου, κατά της πολιτικής των Μνημονίων και μετά θα επισκεφθεί το κτίριο της ΕΤ- 3 όπου θα δώσει συνέντευξη στο ενημερωτικό πρόγραμμα που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ. Εξάλλου, μέσω αυτής της συνέντευξης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να αποδομήσει έναν έναν τους άξονες της ομιλίας Σαμαρά και, κυρίως, τα όσα αναμένεται να πει ο πρωθυπουργός για το πρωτογενές πλεόνασμα και τις «προϋποθέσεις απαλλαγής από την τρόικα και τα Μνημόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα