Οι αντιφάσεις του Κουβέλη

07:37 7/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Έχουμε και λέμε: Όταν ρωτήθηκε αν η παράταξη μπορεί να μετασχηματιστεί σε πολιτικό φορέα και να κατέβει ως τέτοιος στις Ευρωεκλογές, ο Φώτης Κουβέλης το απέκλεισε: «Όχι. Η πρότασή μας δεν επιλέγει να έχει ως στοιχείο ούτε την αποσύνθεση, ούτε τη ρευστοποίηση της Δημοκρατικής Αριστεράς ή οποιοδήποτε άλλου οργανωτικού σχήματος που μπορεί να εμφανιστεί στο πλαίσιο αυτής της συμπαράταξης».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

ερωτάται αν ο φορέας αυτός θα λειτουργεί μεν, αλλά δε θα κατεβαίνει συνολικά στις εκλογές. Όμως, τότε, ο Φώτης Κουβέλης τα αφήνει όλα ανοιχτά!

«Ενδεχομένως, εάν τα οργανωτικά χαρακτηριστικά διαμορφωθούν αποτελεσματικά -και πρέπει να διαμορφωθούν-, τότε να έχουμε και κοινή εκλογική παρουσία». «Στις εθνικές εκλογές, εννοείτε;», είναι η επόμενη ερώτηση. Και τότε… ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο που είχε αποκλείσει πριν: να κατέβει η προοδευτική παράταξη και στις Ευρωεκλογές! «Γιατί όχι και στις ευρωεκλογές, εάν μέχρι τότε προκύψει αυτή η δυνατότητα στην οποία αναφέρθηκα», τόνισε ο Φώτης Κουβέλης, μπερδεύοντας τους ακροατές, αλλά και τα στελέχη του…

Keywords
Τυχαία Θέματα