Ψίθυροι για νοθεία στο Συνέδριο της ΝΔ

14:16 3/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Συνεχίζεται ο θόρυβος σχετικά με τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία για τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, η οποία συγκαλείται την Κυριακή για να εκλέξει το νέο Γραμματέα και την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Μετά το Νικήτα Κακλαμάνη που σχολίασε ότι «αυτά δεν γίνονταν ούτε στην Αλβανία», ο Γιώργος Βλάχος εξέφρασε έντονο προβληματισμό για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. «Δεν λέω ότι στο παρελθόν όλα γίνονταν ιδανικά. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, αυτή η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη» είπε ο κ. Βλάχος

(Βήμα FM) επισημαίνοντας ιδίως την μη ανακοίνωση των σταυρών που έλαβε κάθε υποψήφιος.

Η ένταση στο κόμμα συνεχίζεται ενόψει και της εκλογής της Κυριακής. Με μόνον, μέχρι τώρα, υποψήφιο για τη θέση του Γραμματέα τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, υπάρχει έντονη φημολογία ότι δεν θα στηθεί κάλπη αλλά η εκλογή θα γίνει δια βοής, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο υψηλού αριθμού λευκών ή άκυρων ψηφοδελτίων. «Μόνο μια φορά, με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, επειδή ήταν ένας υποψήφιος έγινε δια βοής, πρέπει να μπει κάλπη και ο καθένας να κάνει την επιλογή του, με δημοκρατικές διαδικασίες», είπε σχετικά ο κ. Βλάχος, διερμηνεύοντας και τη θέση πολλών άλλων γαλάζιων στελεχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα