Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Σκορδίλης

13:45 3/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Η παραμονή του 26χρονου Κερκυραίου σέντερ στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας κρίθηκε απαραίτητη από τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής κατά την περσινή περίοδο.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Σκορδίλης ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στην ομάδα. Αυτό που καταφέραμε πέρυσι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο κίνητρο για να δουλέψουμε περισσότερο το καλοκαίρι

και στη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Είναι πολύ θετικό το ότι έχει παραμείνει το μεγαλύτερο “κομμάτι” της ομάδας και αγωνιστικά, αλλά και γιατί θα έχουμε και πάλι καλό κλίμα όπως πέρυσι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Ήδη ξέρουμε κάποια πράγματα που ζητάει ο κόουτς, γνωρίζουμε τη φιλοσοφία του και δεν θα γίνουν όλα από την αρχή, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό. Αυτό που πιστεύω ότι θέλουμε όλοι είναι να παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα