Ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΦΛΟΓΑ»

O δημοφιλής τενόρος Μ. Φραγκούλης επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού υπό το φως της Πανσελήνου και τραγουδά για όλα τα «Όμορφα Πράγματα» που φωτίζουν τις ζωές μας σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα».

Ο Μάριος Φραγκούλης, έπειτα από την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του «Beautiful Τhings» («Όμορφα Πράγματα») στα τέλη Ιουνίου στη Βοστώνη με την Ορχήστρα Boston

Pops, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση στους ήχους της νέας δισκογραφικής του δουλειάς.

Μοναδικά τραγούδια και μελωδίες, όπως τα «Beautiful Things», «I Believe in You», «The Face», «Because We Believe» τα οποία υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Stephan Moccio, David Foster, Francesco Sartori, Steve Wood) θα ηχήσουν στο χώρο του Ηρωδείου με την αισθαντική φωνή του Μάριου Φραγκούλη, συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων. Τη διεύθυνση της ορχήστρας θα έχει ο αεικίνητος μαέστρος Λουκάς Καρυτινός.

Με τον Μάριο Φραγκούλη επί σκηνής θα συμπράξουν η Νεοζηλανδή σοπράνο-φαινόμενο Hayley Westenra (οι πωλήσεις του πρόσφατου άλμπουμ της «Paradiso» σε σύνθεση Ennio Morricone ξεπερνούν ήδη τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως) και ο ταλαντούχος ερμηνευτής Γιώργος Περρής, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Lara Fabian, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Στέφανο Κορκολή, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Stephan Moccio, Deborah Myers. Όλα τα έσοδα από τη συναυλία –τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί- θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Keywords
Τυχαία Θέματα