Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ, ΟΙ 20 Γ.Γ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΑΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

17:25 3/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Άγχος, πολύ άγχος έχει καταλάβει την Ιπποκράτους για την τελευταία προεκλογική ομιλία του Ευάγγ. Βενιζέλου στην πλατεία Συντάγματος.

Μάλιστα, εκτός από τους συνεργάτες του, με τα οργανωτικά της συγκέντρωσης, ασχολείται προσωπικά και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάτι πρωτοφανές για τα κομματικά χρονικά!

Πάντως ο εξ απορρήτων του Βενιζέλου και υπεύθυνος πολιτικού

σχεδιασμού Στέλιος Αγγελούδης ανέλαβε να κινητοποιήσει τον… κρατικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ. Ζήτησε από τους «πράσινους» γενικούς γραμματείς των υπουργείων να επιστρατεύσουν ο καθένας τους τουλάχιστον 50 υπαλλήλους – στελέχη ή μέλη του Κινήματος. Στόχος να συγκεντρωθούν περίπου 1.000 άτομα τα οποία για λόγους τηλεοπτικής κάλυψης θα αναπτυχθούν στην αρχή των οδών Φιλελλήνων, Ερμού και Καραγιώργη Σερβίας.

Το τηλεοπτικό σχέδιο με κωδική ονομασία «ταυ» προβλέπει να υπάρχει κόσμος στο κέντρο της πλατείας, που δεν χρειάζεται πολύς κόσμος για να γεμίσει καθώς στα δύο άκρα υπάρχουν τα δέντρα, και στο κάτω μέρος έμπροσθεν των τριών οδών που αναφέραμε. Την υπόλοιπη δουλειά έχουν αναλάβει οι βουλευτές και η επιτροπή κινητοποιήσεων, με παλιά και νέα στελέχη, υπό την καθοδήγηση του δραστήριου μέλους του πολιτικού Συμβουλίου και υποψήφιου (στην τρίτη θέση) του ψηφοδελτίου Επικρατείας Νίκου Ανδρουλάκη.

Πάντως οι παλιές καλές μέρες με τις «λαοθάλασσες» που «βούλιαζαν» το Σύνταγμα και «έπνιγαν» την Αθήνα, επηρεάζοντας με τις εντυπώσεις ολόκληρη την επικράτεια, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και όλοι με πρώτο και καλύτερο τον Ευάγγ. Βενιζέλο πρέπει να το συνηθίσουν…

Keywords
Αναζητήσεις
tavgiato
Τυχαία Θέματα