Νέες εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τράπεζες

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν τρία μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην Αργυρούπολη, στην οδό Κυκλάδων 20 με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα άγνωστοι πέταξαν μολότοφ σε γραφεία της ΝΔ που βρίσκονται επί της οδού Μυστρά 51 στη Γλυφάδα προκαλώντας επίσης μικρής έκτασης ζημιές.

Στις 3:30 σημειώθηκαν δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ μηχανήματα δύο υποκαταστημάτων της Eurobank,

στην Καισαριανή, στην οδό Κλαζομενών 22 και επί της Εθνικής Αντιστάσεως και Παιωνίου.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 4:10 στην Κυψέλη εξερράγη γκαζάκι που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ στη συμβολή των οδών Κρίσης και Αμφιτρίτης, προκαλώντας μικρές ζημιές.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα στη Γλυφάδα, άγνωστοι πέταξαν δύο τούβλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιθώμης και Μορέως.

Στη Θεσσαλονίκη

Υλικές ζημιές σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών προκάλεσαν άγνωστοι, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες της βίλας Αμαλία, όπως αναφέρεται σε φέιγ βολάν που σκόρπισαν στην περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία άγνωστα άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εκτόξευσαν τα αντικείμενα και προκάλεσαν ζημίες, στις προσόψεις των υποκαταστημάτων τραπεζών, “Eurobank” και “Alpha Bank”, στην οδό Ε. Βενιζέλου και εξαφανίστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα