Με τον Ερμή ορθόδρομο

Κριός

Τα άστρα λένε ότι έχεις το πράσινο φως για όλα όσα θέλεις να σου συμβούν, αλλά δε θέλεις να τα περιμένεις ούτε στιγμή παραπάνω, Κριέ. Επίσης, ορθοδρομεί και ο Ερμής για να σε βάλει στη θέση που γουστάρεις – αυτή του αρχηγού, του πρωτοπόρου, εκείνου που είπε «Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό». Δε θα σου βγει καθόλου σε κακό, λέει η αστρολόγος σου, που όσο να ‘ναι κάτι παραπάνω ξέρει. Fast forward mode on, λοιπόν!

Ταύρος

Το ξέρεις, ασφαλώς, το παλιό ανέκδοτο

με το γρύλο, Ταύρε μου. Ξέρουμε επίσης και οι δύο πως τον έχεις πάρει τον ρημάδη το γρύλο πολύ καιρό τώρα, φτιάχνοντας σιωπηλά σενάρια συνωμοσίας και προσμένοντας επιστροφές/καταστροφές. Η εύνοια των άστρων είναι εδώ για να βάλει τέρμα στο θέμα με το γρύλο, ώστε η ζωή σου να πάψει να θυμίζει κακό ανέκδοτο.

Δίδυμοι

«Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς», λέει ο σοφός ο στίχος, κι η αστρολόγος σου θα συμφωνήσει, Δίδυμε. Τέρμα τα μνημόσυνα και τα λιβανίσματα στους πρώην, και στους έρωτες που πέρασαν αλλά δε στάθηκαν. Το αστρολογικό τοπίο επιβάλλει νέα διάθεση, νέες παρέες, νέες φιλίες και, κυρίως, νέα οπτική. Μύρισε καλοκαίρι εκεί έξω! Εσύ, το παιδί του Ερμή, θα κάτσεις μέσα να μουχλιάσεις; Δε νομίζω!

Καρκίνος

Ναι, το ξέρω ότι κάθε φορά που με τους άλλους 11 ασχολούμαι με τα ερωτικά τους εσένα σε σβερκώνω με την καριέρα σου, Καρκίνε, αλλά δε φταίει η αστρολόγος σου – τα άστρα χαράζουν την πορεία. Έτσι, πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα και αν (ΑΝ, απαραίτητη προϋπόθεση) έχεις δουλέψει μέχρι παραληρήματος τους τελευταίους μήνες, μίλα με τους ανωτέρους σου και διεκδίκησε ό,τι αξίζεις. Ο σεβασμός, πχ, μπορεί να μπει πρώτος σε αυτή τη λίστα διεκδικήσεων.

Λέων

Αυτό το γέλιο που ακούγεται στο backgroung, το παρδαλό κατσίκι πρέπει να είναι. Γελάει με σένα, Λέοντα άνθρωπο που δε λες να βγεις από το καβούκι σου και να πας κανένα ταξίδι. Όμως, συμφωνεί μαζί μου και το πλανητικό σκηνικό των ημερών, που σε θέλει κάτι μεταξύ Global Trekker και Ιντιάνα Τζόουνς. Δε θες ταξίδι; Ωραία, ξεκίνα σπουδές, μεταπτυχιακό, σεμινάρια …σε κάθε περίπτωση σήκω από τον έρημο τον καναπέ, λακκούβα του έχεις κάνει. Και η ακινησία δεν σου πάει καθόλου, το ξέρεις φαντάζομαι.

Παρθένος

Τα χρέη, τις οφειλές προς το Δημόσιο, τα κληρονομικά και τα κοινά χρήματα και κτήματα που έχεις με τρίτους έρχεται να διευκολύνει το μεγάλο τρίγωνο στο Νερό, αλλά και πάλι τους παραπάνω τομείς τους προσέχεις ένα κλικ παραπάνω αυτές τις μέρες. Σαν αντιστάθμισμα όλων αυτών των βαρετών, υπάρχει εκεί έξω η δυνατότητα για παθιασμένο, φλογοβόλο σεξ. Ναι, εκεί έξω, όχι μες τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου.

Ζυγός

Εγώ και ο Σημαντικός Άλλος. Εγώ κι Εσύ. Σχέσεις, και το θεώρημα της Πεταλούδας. Καλά κατάλαβες, δε γίνεται να περιμένεις, να ζυγίσεις, να αναβάλεις, να πάρεις τρίτες γνώμες. Ζεις την ίδια τη βράση στην οποία κολλάει ως γνωστόν και το σίδερο, οπότε ό,τι έχεις να κάνεις ή να πεις πρέπει να γίνει εδώ και τώρα, ή να το ξεχάσεις για πάντα.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό θέτει την καθημερινότητά σου και την εργασία σου σε κίνηση. Αν έχεις κάτι να αποδείξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνε το τώρα και κάν’ το σωστά. Αν έχεις εχθρούς – συγγνώμη, Σκορπιέ, ξέχασα με ποιόν μιλάω, ΦΥΣΙΚΑ και έχεις εχθρούς- φρόντισε να μην μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους να σε χτυπήσουν πισώπλατα όταν εσύ θα έχεις προχωρήσει.

Τοξότης

Σου λένε κάτι φράσεις όπως «στο δόξα πατρί», «κατακούτελα», «κεραυνοβόλα», «λαμαρίνα» και ούτω καθ’ εξής; Αν όχι, που πολύ αμφιβάλλω, αυτή την εβδομάδα έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου για να τις μάθεις μια και καλή. Ο έρωτας έρχεται, αλλά όχι πάνω στ’ άλογο – σκέψου ταχύτητα, σκέψου MOTO GP, Ferrari Testarossa, τέτοια πράγματα. Κι ελπίζω να μπορείς να αναπτύξεις αντίστοιχες ταχύτητες, μη μου ξεμείνεις στα pits και ποιος σε παρηγορεί μετά…

Αιγόκερως

Για μία ακόμη φορά, ο κεραυνός εν αιθρία έχει να κάνει με τα του οίκου και της οικογένειας, Αιγόκερε – κι όσο θέλεις να σε αφήνουν απερίσπαστο να κυνηγήσεις καριέρα και σπουδές, καθώς και ένα χόμπι σου που τον τελευταίο καιρό σου προσφέρει διάκριση, λάμψη και προσοχή! Πλην όμως φευ…εκεί, να σου σπάνε το στομάχι και τα νεύρα με trivial κουβέντες για πάνες, δοντάκια, καυγάδες, ηλικιωμένους γονείς που σε χρειάζονται, αδέρφια στα μαχαίρια και θείους που δεν συνεννοούνται.

Υδροχόος

Πιο εύκολα θα φύγεις για τη Λεγεώνα των Ξένων, παρά θα κάτσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματα και τη σχέση σου, Υδροχόε. Επειδή όμως δε σε βλέπω καλά αν δεν αλλάξεις σύντομα το προσωπείο της απόμακρης επιθετικής κατάθλιψης που φοράς κάθε πρωί, θα σου πρότεινα να πάρεις τη βοήθεια του κοινού. Όπου «κοινό», ο Ερμής που ορθοδρομεί, και που σου λύνει τη γλώσσα και σε κάνει να βρεις τα σωστά λόγια.

Ιχθείς

Η αστρολόγος σου γελά και μόνο που γράφει για Ιχθείς και χρήματα στην ίδια παράγραφο, Ψάρι. Κι όμως – όσο «αλλού» και «υπεράνω» κι αν σε θεωρούμε όλοι, κι αν είσαι όντως, τόσο τυχερός γίνεσαι ενίοτε με τα χρήματα ή/και με τις ευκαιρίες να τα αποκτήσεις. Έτσι και τώρα, η πολυαστρία στον Καρκίνο ξεσκεπάζει ευκαιρίες για κερδοφόρα ξεκινήματα ή ανοίγματα. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη, απλά θυμήσου πως ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Επίσης, πως ο χρυσός βρίσκεται στα βάθη – συνήθως επιπλέουν οι φελλοί. Αυτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα