«Κλείδωσε» το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη στελέχωσή του ανέλαβε προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Μάλιστα στον απόηχο της θύελλας - Μπαλτάκου προσπάθησε να κάνει στροφή προς το κέντρο.

Θα συμμετέχουν υποψήφιοι από διάφορους χώρους, ανάμεσά τους ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας στο Euro του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης, o οποίος συνάντησε χθες τον Αντώνη Σαμαρά και αποδέχτηκε την πρόταση της υποψηφιότητάς του.

Επίσης ξεχωρίζουν τα ονόματα του μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, ο οποίος είχε

διατελέσει ευρωβουλευτής και την περίοδο 2000 - 2004, του καθηγητή της Ιατρικής Χριστόδουλου Στεφανάδη, της ιστορικού, διευθύντριας της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών Φωτεινής Τομαή.

Στη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών βρίσκονται επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Κωστής Μουσουρούλης, οι οποίοι αναμένεται να παραιτηθούν από τη Βουλή, η νυν ευρωβουλευτής εκλεγμένη με τον ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα, η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, η πρώην βουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, η νυν ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ. Γ. Σμυρλής, ο πρ. δήμαρχος Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος, ο δικηγόρος Γ. Κότσηρας, ο επιχειρηματίας Θαν. Λιούτας, η δικηγόρος Ζωή Ράπτη και ο αθλητικογράφος και ευρωβουλευτής κατά το παρελθόν Μαν. Μαυρομάτης.

Της ανακοίνωσης θα προηγηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς αναμένεται να δώσει και το στίγμα της πολιτικής αντιπαράθεσης ενόψει της 25ης Μαΐου. Αυτό δεν θα είναι άλλο από τη διαφύλαξη όσων έχουν επιτευχθεί με τις θυσίες του ελληνικού λαού και τη σταθεροποίηση της Ελλάδας σε έναν σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα