ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ

Η μεγάλη αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία στο Ντόνεσκ (19:00) δεσπόζει στην 4η ημέρα του Εuro 2012. Στις 21:45 η Ουκρανία αντιμετωπίζει τη Σουηδία στο Κίεβο.

Ο πρώτος, χρονικά, αγώνας της ημέρας χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πλέον κλασικά ντέρμπι. Οι μάχες μεταξύ της Αγγλίας και της Γαλλίας ανέκαθεν έκλεβαν την παράσταση και το Εuro 2012 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι Άγγλοι παλεύουν εδώ και μέρες με τα προβλήματά τους, καθώς ο

Ρόι Χόντσον δεν έχει στη διάθεση του τους Λάμπαρντ, Μπάρι και Κέιχιλ, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει λόγω τιμωρίας τον Ρούνεϊ και φέρεται αναποφάσιστος για τον Ντεφόε ο οποίος λίγες ημέρες πριν έχασε τον πατέρα του.

Οι Γάλλοι από την πλευρά τους είναι σαφώς πιο ήρεμοι. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Λοράν Μπλαν θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην οποία φυσικά θα συμπεριλαμβάνονται οι Ριμπερί και Μπενζεμά.

Το άλλο ζευγάρι της ημέρας, αυτό μεταξύ της Ουκρανίας και της Σουηδίας, δεν είναι τόσο δημοφιλές χωρίς αυτό να σημαίνε ότι απουσιάζει το ενδιαφέρον από το ματς. Οι έτεροι οικοδεσπότες της διοργάνωσης Ουκρανοί έχουν στον πάγκο τους το θρύλο του ουκρανικού ποδοσφαίρου, Ολεγκ Μπλαχίν και φιλοδοξούν να κάνουν την έκπληξη έχοντας ξεπεράσει και την ίωση γαστρεντερίτιδας που ταλαιπώρησε τη μισή ομάδα πριν από λίγες ημέρες.

Η Σουηδία διαθέτει, ως συνήθως, παίκτες ποιότητας στους οποίους συναντάμε και τον κολοσσό της άμυνας του Ολυμπιακού Όλοφ Μέλμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα