ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ

Νέα επίθεση, σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους, εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο με αφορμή τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. 

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο κ. Πιλάβιος όμως δεν

πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές χθεσινές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μάς… ενημέρωσε με σύντομη δήλωση του πως “ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις”.

Πρώτον επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται. Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.

Ας αφήσει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο».

Tags:

Keywords
Τυχαία Θέματα