Η 17χρονη Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ξάπλα… στο γραφείο του Μπερλουσκόνι!

Η 33χρονη Βραζιλιάνα Μισέλ Κονσεισάο κατέθεσε στη δικαιοσύνη, ότι βρήκε στη φωτογραφική μηχανή της συγκατοίκου της, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, της 17χρονης Μαροκινής πόρνης, να έχει ξαπλώσει γυμνή πάνω στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Ήταν ξαπλωμένη πάνω στο γραφείο (το ίδιο που δίνει όλες του τις συνεντεύξεις, με τις κορνιζαρισμένες φωτό της οικογένειά τους), γυμνή όπως την έκανε η μάνα της, με τα πόδια ανοιχτά. Της

είπα ότι είναι τρελή και εκείνη μου απάντησε ότι τις χρειάζεται για να εκβιάσει τον πρωθυπουργό και μετά γέλασε», δήλωσε στους Sunday Times η Μισέλ Κονσεισάο, που συγκατοικούσε για λίγο διάστημα με την Καρίμα και στην οποία είχε δανείσει την φωτογραφική της μηχανή.

Εξάλλου, σε παλιότερη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Espressο, είχε τονίσει ξεκάθαρα ότι γνώριζε πως η 17χρονη Καρίμα είχε κάνει σεξ με τον Σίλβιο, γεγονός που δεν συνιστά νομικό πρόβλημα, αφού στην Ιταλία το όριο συγκατάθεσης είναι στα 14.

Ωστόσο, αν αποδειχτεί ότι ο 75χρονος Καβαλιέρε πλήρωνε για το σεξ, κινδυνεύει με φυλάκιση 3 ετών, κάτι που θεωρείται σίγουρο από τη στιγμή, που έχουν ήδη υπάρξει καταθέσεις που δηλώνουν ότι πλήρωνε 5.000 ευρώ αυτές που πέρναγαν την νύχτα εκεί και 2.000 ευρώ αυτές που έφευγαν.

Ανάμεσα στους επόμενους μάρτυρες μια δίκης που ήδη τραβήξει ένα χρόνο θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζορτζ Κλούνει!

Keywords
Αναζητήσεις
στελεχος συριζα sex tape, καρίμα ελ μαχρούγκ
Τυχαία Θέματα