Και νέο, ερυθρόλευκο αντάρτικο στον Πειραιά

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικούς σύμβουλος του Βασ. Μιχαλολιάκου, Γιάννης Μελλάς (σ.σ. υιός του επί έτη βουλευτή της ΝΔ και πλέον των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελλά) είναι έτοιμος να ηγηθεί αντάρτικου γαλάζιου ψηφοδελτίου, με έντονες ερυθρόλευκες αποχρώσεις.

Το matrix24.gr σας ενημέρωσε εγκαίρως για τον πόλεμο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μεταξύ του Δημάρχου Β. Μιχαλολιάκου και των οργανωμένων του Θρύλου και πλέον οι εξελίξεις επιταχύνονται.

Ο νεαρός Μελάς, ηλικίας 29 ετών, εμφανίζεται έτοιμος να ηγηθεί ενός σχήματος

που έχει, εμφανώς, την υποστήριξη του επίσημου Ολυμπιακού. Το υποννοεί ευθέως και ο ίδιος στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «…. Αυτό που επιζητούν σήμερα, οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες είναι η ευρύτερη συνεργασία και η ανάδειξη νέων δυνάμεων που σκέφτονται και δρουν με γνώμονα το αύριο. Είναι η πλατιά συμμαχία πολιτών που οραματίζονται το «πολύ καλύτερο» αύριο για τον Πειραιά. Αυτό πιστεύω ότι αξίζει στην πόλη μας. Σημασία για την αυτοδιοίκηση έχουν οι άνθρωποι και οι δυνατότητές τους να προσφέρουν και όχι οι κομματικές σημαίες που τους αποδίδονται. Άλλωστε, είμαι από τους οπαδούς της τάσης «μακριά τα κόμματα από την Αυτοδιοίκηση».

Ασφαλώς, από μία τέτοια προσπάθεια, όπου θα συμμετέχουν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, δεν μπορεί να λείπει ο «Ολυμπιακός Πειραιώς», η Ομάδα που μεταφέρει το όνομα «Πειραιάς» σε όλο τον κόσμο και μας κάνει υπερήφανους. Mε την προϋπόθεση ότι ευοδωθεί μια τέτοια συμμαχία , δηλώνω παρών για τον Πειραιά

Εφόσον η προσπάθεια ευοδωθεί, και όλα δείχνουν ότι θα συμβεί αυτό, περιορίζονται δραστικά οι πιθανότητες της Ν.Δ. να κερδίσει τον Πειραιά και δεδομένων των συνθηκών στις δύο άλλες μεγάλες πόλεις (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα της απώλειας και των τριών κομβικών, από πολιτικής και επικοινωνιακής απόψεως, αστικών κέντρων της χώρας.

Το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, είχε επιδιώξει να μεσολαβήσει μεταξύ Μιχαλολιάκου και Ολυμπιακού, χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα