Από τη Μαλαισία στην Ευελπίδων ο Λιάπης

Ο πρώην υπουργός που αναμένεται να δικαστεί γιατί συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες έχει επιλέξει να μη δημοσιοποιήσει την πρόθεση του να παραστεί ή όχι στη δίκη του.

Νομικοί λένε, πως ακόμα και αν η ποινική απαξία των πράξεων που του αποδίδονται δεν είναι μεγάλη και τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος, εν τούτοις λόγω του ηθικού αντίβαρου θα ήταν προτιμότερο ο πρώην υπουργός αναλαμβάνοντας το κόστος των επιλογών του να

εμφανιστεί αυτοπροσώπως να δικαστεί.

Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια μπορεί να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του ασκώντας νόμιμο δικαίωμα, αλλά το κενό εδώλιο μάλλον δεν θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις… όταν μάλιστα ο ίδιος ο Μιχάλης Λιπαης το βράδυ της σύλληψης του στην Εισαγγελία δήλωνε έτοιμος να τιμωρηθεί για όσα έπραξε και όσα δεν είχε πληρώσει.

Τις επόμενες μέρες βέβαια κατά δήλωση του δικηγόρου του εξόφλησε τα διοικητικά πρόστιμα, αλλά είχε προηγηθεί η σύλληψη, η δίωξη και η παραπομπή του σε δίκη. Την προηγούμενη φορά η δίκη του αναβλήθηκε γιατί δεν είχε στα χέρια του ασφαλιστήριο του τζιπ. Σήμερα; Η αυλαία ανοίγει με την έναρξη της δίκης. Το αποτέλεσμα ; Η ετυμηγορία του δικαστηρίου με ή χωρίς τον Μιχάλη Λιαπη στο εδώλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα